Tóth Andi a legszebb lány a világon?
2022. okt. 17. 23:08
11/27 anonim válasza:
Szép csaj lenne, de ez a mostani stílusa nagyon gáz és nem is áll neki jól.
12/27 anonim válasza:
Szép!
Ezt írom, pedig nő vagyok.
13/27 anonim válasza:
Anutám a legszebb. Babakék szemei vannak.
14/27 anonim válasza:
12: Olyan szemmel nézed mint simán hogy nő vagy, vagy mint úgy hogy a lányokhoz is vonzódsz? :P
15/27 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de azért írtam hogy nő vagyok, mert ennek ellenére nem fájdalmas leírni hogy szép. Szép az arca szép a haja, az alakját nem néztem. De az a típusú aki smink nélkül is feltehet képet magáról. Én szívesen cserélnék vele külsőt, pedig kevés nőre mondom ezt.
16/27 anonim válasza:
Ezt te sem gondoltad komolyan 😂
18/27 anonim válasza:
Szép VOLT. De csak így, múltidőben, mert ez a minden celeb mindenkivel csúnyává tette. Magyarán annyit...
19/27 anonim válasza:
Én is nőként írom, hogy gyönyörű. És én is ritkán mondok ilyet bárkire. De ő úgy hozza ezt a szintet, hogy nincs feltöltve a szája, melle, feneke és ha nincs kisminkelve, retusálva úgy is gyönyörű. Kár, hogy elrontja magát a tetkókkal, piercinggel. Meg a személyisége nekem nem szimpatikus.
20/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, tényleg még smink nélkül is… Csak ne tenné tönkre a bőrét a sok szolival.
24/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!