Bochkor az egyik legbutább híresség Magyarországon?
Nem provokációnak szánom a kérdést, de irodában kénytelen vagyok hallgatni a műsorukat, és egyre nehezebben viselem.
Nem tudom, rájátszik-e az ostobaságára, de szinte semmihez sem ért, és elképesztő butaságokat minden témában.
Mindenki "buta", ha olyan témáról kell beszélnie, amihez nem ért.
Viszont attól még ez a munkája, hogy folyamatosan pofáznia kell. A rádiósokra ez jellemző.
Egyébként meg az összes mond ökörséget.
Igen. (Nekem is melóhelyen kell hallgatni)
Most éppen a Guinness-t nem tudja helyesen kiejteni, de amúgyis elképesztő baromságokat tud összehordani. Egyszer azt mondta, a makk a makkfán terem, volt, hogy azt fejtegette, hogy ő jobban játszik basszusgitáron, mint a szitárművészek szitáron.
Szerintem nincs olyan téma, amihez érdemben hozzá tudnak szólna.
Ha már szóba került Balázst, na, igen ő talán még Bochkornál is sötétebb. Múltkor olvastam a 444-nek a transzneműkról szóló logikai bukfencektől hemzsegő okfejtését.
Egyszer a mérnök főnököm pár hónapja átkapcsolt Balázsékra, pont mikor Balázska megszakértette a fűtés témát. Akkor baromságokat hordott össze, hogy főnököm átnyomta 10 percen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!