Mit gondoltok Herceg Erikáról, az X-faktor új mentoráról?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 17:49
1/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs, ki az, de van egy olyan érzésem, hogy ez így van jól.
3/24 Miss Endzsi válasza:
El van szállás, elfelejtette, hogy egykor csúnya volt és hamis a kép, amit mutat. De lehet direkt ilyen stílust kérnek tőle.
4/24 anonim válasza:
Egy kicsit nagyobb alázattal kellene ezt csinálnia de amúgy nekem nincs vele bajom. Helyes, csinos.
5/24 anonim válasza:
Csinos és nem olyan irritáló, mint Tóth Gabi volt. Jó csere. Zeneileg is jókat mond.
7/24 Miss Endzsi válasza:
Egész arca, melle műanyag.
8/24 anonim válasza:
8: Hát nem volt csúnya, ha ez ő. Aztán mg ne tegyünk úgy, mintha ő lenn az egyetlen ember a világon, aki plasztikáztatott.
9/24 anonim válasza:
Azt a személyt ak azt írta rá hogy csúnya, na azért azt is megnézném milyen a képe
10/24 A kérdező kommentje:
Én annyit tudok róla, hogy gyerekkorában duci lány volt. Egyébként néztem vele egy-két interjút és pozitívan csalódtam. Elsőre nekem is más jött le, nem volt szimpi, na de épp ezért nem szabad előítéletesnek lennünk, mert számomra pl. kiderült, hogy egy tök normális csaj.
2022. okt. 1. 19:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!