Herby vissza tér Anitához? Vagy Anita visssza tér
Herbyhez?
Figyelt kérdés
Anita megjelenet a videóban, lentebb linkelem a videót. Továbbá Herby hírtelen tisztaság mániás lett! Kitakarította a házat és az igényességről zeng ódágat, úgy, hogy előtte meg majdnem megette a retek. Anita meg ugye azért hagyta ott mert nem tudta kivakarni a retekből, amikor ott volt nálla akkor feszt takarított. Szerintetek újra össze jönnek? Egy biztos Herby megint színészkedik, mert ő minden csak nem igényes !
Herby egy büdös semmirevaló proli alkoholista aki életében 2 percet nem dolgozott tisztességesen. Sajnos még így is van 1-2 ember, sőt több akik havonta több ezer forinttal támogatják a semmitmondó több órás videót, ahol szánalmas életéről számol be. Nem tudom ki az az Anita, de egy zöld szemesostorosnál nem lehet több IQ-ja, ha ilyen Herby félék közelébe akar lenni, szóval az is egy zsákutca lehet akkor.
2022. szept. 28. 10:50
2/7 anonim válasza:
Mi az hogy nem dolgozott!??
Az emberek kurv.a irigyek azokra az emberekre akik azzal keresik a pénzük amit szeretnek csinálni. Pld van egy ismerősöm aki havi 10 millát leakaszt tisztességesen leadózva. 30 embernek ad munkát.
Herby ehhez képest 2-300k-t akaszt le havonta. Miért fáj ez az embereknek?
Menjetek a gyárba robotolni... Prolik!
2022. okt. 3. 00:29
3/7 A kérdező kommentje:
Ja leakaszt 300 at és mégse nincs pénze :D Mindig kölcsönkér valakitől :D
2022. okt. 3. 08:15
4/7 anonim válasza:
#2 Ja végülis egy ingyenélő proli alkoholistát pénzelni elég jó döntés, akinek annyi produkciója van hogy lehúzza a vodkát befosik/befingik meg büfög. Te meg menj és kapd be a faszát pancser.
2022. okt. 3. 17:45
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy újra összejönnének, szerintem nem csak Anita mondta neki az igénytelenséget. Anita eléggé kiábrándult belőle annó és Peti is eléggé osztotta utána videókban. A barátnői közül akiket mutatott, szerintem Kinga volt a legnormálisabb, de őt meg a kutya miatt dobta. A keresetét illetően a 2-3 csatornájából kb 500-600K jön össze plusz a donate és vannak neki termékei is itt inkább a beosztással van gond. Az ismerőseivel van neki mázlija meg a család se szegény enyhén szólva így vannak akik mindig kihúzzák a csávából. Most meg még könyvet is írnak róla :D
2022. okt. 9. 14:52
6/7 anonim válasza:
Kingát nem a kutya miatt dobta, hanem olyat szólt el hogy elvárta a csaj hogy versenyezni kelljen érte, szóval volt másik pasi a képben. mellette tényleg nem igazán tud hosszútávon megmaradni nő a viselkedése miatt. sok youtuberrel is hogy kapott össze, elég hozzá egy kis agyfasz és lehord mindenkit, megmondta hogy a negatívságot nem bírja elviselni, ő onnan megy vagy kizárja az életéből. a fizujáról meg hogy volt ott négyszázezres is amit mutatott nemrég, de nem ül rajta, hanem költi, és nem csak magára, (bár tényleg sokat visz a vodka is csak nem foglalkozik vele) de pl. szokott támogatni több egyedülálló nőismerősét is több tízezer forintokkal. őt már csak ilyennek kell elfogadni, én esélyesnek látom hogy magában lesz egész életében, még a sámsoni időszakban egy kivizsgáláson volt olyan diagnózisa hogy infantilis, szóval sosem fog igazán "felnőni" és ez nagyon meg is mutatkozik a viselkedésében
2022. okt. 9. 16:12
7/7 anonim válasza:
Egy live-ban azt mesélte, hogy Kingával el akartak menni külföldre dolgozni együtt meg a Balatonhoz, de Peti aztán átgondolta, hogy mi lesz a kutyájával, Kinga meg szólt egy ilyet, hogy hát igen az a baj, hogy te nagyon ragaszkodsz ahhoz a kutyához. Ez meg nem tetszett Petinek és egyből dobta. De lehet pasi is volt emellett nem tudom, de vele mindig ez van, hogy mindig olyan nőt fog ki akinek férje van vagy pasija. A nők csak arra használják, hogy benne legyenek videókban meg, hogy pénzelje őket, de amúgy másra tényleg nem való ilyen életvitellel. A másik meg az, hogy osztogat nőknek 80 ezreket, meg több százezres dolgokat vesz aztán meg hó végén jön a kuncsorgás meg a Vica általi segélygyűjtés szervezés. Szerintem is egyedül marad max jön még pár nő aki kihasználja minden téren és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!