Fabien Frankel akkor most kivel jár? Matt Smith vagy Jenna Coleman?
Figyelt kérdés
Mindkettővel vannak romantikus képei, de azt hiszem mindegyikre csak barátként hivatkozik.2022. szept. 23. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Matt Smith
Jenna Coleman
mindkettővel (poliamor)
egyikkel sem (csak barátok)
2 szavazat
1/5 anonim válasza:
Az megvan hogy Smith férfi, Coleman meg nő? Csak úgy mondom. Érdekes lenne ha mindkettőt bolondítaná egyszerre.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért ne bolondíthatna egyszerre férfit és nőt is? Nem értem.
Mindkét nemhez lehetséges vonzódni. Ráadásul két nagyon király emberről van szó.
Mondjuk én mindhármukkal járnék, akár egyszerre, egy poliamor kapcsolatban. Csak sajna ez soha nem fog összejönni.
2022. szept. 24. 00:40
3/5 A kérdező kommentje:
Richard Madden is járt Colemannel, aztán meg Brandon Flynnel és most megint barátnője van.
2022. szept. 24. 00:43
4/5 anonim válasza:
Hát olyanról már hallottam hogy valaki biszexuális, olyanról is hogy egynél több embert szédít, de hogy valaki egyszerre egy férfit és egy nőt hajtson, akik ráadásul mindketten híresek, na ez elég meredek kombináció nekem, ezt hogy dobta ki a gép ha tényleg igaz?
5/5 A kérdező kommentje:
Néha kettőnél több ember is összeáll, mert jól érzik magukat együtt. Vagy csak szimplán nem zavarja egyiket a másik léte.
Nem úgy gondoltam, hogy titokban van mindkettővel.
Amúgy meg gondolom Smith és Coleman a Doctor who óta jóban vannak. De mindhárman britek és színészek, ismerhetik egymást máshonnan is.
Na mindegy. Csak nekem mindkét párosítás aranyos volt.
2022. szept. 24. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!