Szerintetek Erzsébet királynő a koporsóban van?
Figyelt kérdés
Csak felmerült bennem a kérdés,hogy valóban a koporsóban lehet-e a királynő.
Már több mint 1 hete elhunyt és már van 4 napja ott fekszik mindenféle hűtés nélkül a koporsóban.
Nem indul ilyenkor brutális oszlásnak a holttest?
2022. szept. 17. 21:17
1/7 anonim válasza:
Ólomkoporsó... Olvass utána...
2/7 anonim válasza:
Meg akkor már a balzsamozásnak is.
3/7 anonim válasza:
Ezen én is agyaltam.Szerintem nincs benne.Annyit utaztatni,mi van ha megtámadják,csak nem teszik ki ennek.
4/7 anonim válasza:
Abból a koporsóból nem jön ki szag… élőben vetítik a temetést, mióta elhagyta Skóciát onnantól kezdve azt a koporsót már nem nyitják ki.
Bár az is igaz hogy a Harry gyerek fekete csaja muhassal parádézott végig Angliában, nem tudom azt a királynő hogy engedte… mert gondolom előle nem tudtak eltitkolni…
De itt nincs okuk arra hogy ne legyen a koporsóban a királynő
5/7 anonim válasza:
Benne volt, van, a koporso onhuteses, a test balzsamozva.
6/7 anonim válasza:
Mit pontoztok le? A színesbőrű csaj nem volt terhes… utána lehet nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!