Alee tényleg cigány?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést minden rasszizmus nélkül teszem fel, nincsen bajom a romákkal.2022. szept. 17. 17:32
11/15 anonim válasza:
Hát én nem hiszem, legalábbis ha az, nem látszik rajta. Eléggé fehér bőrű, a romákhoz képest.
12/15 anonim válasza:
11
Vannak fehér bőrű romák is. Még iskolásként ismertem egy romát, tejfehér bőre volt, de tipikus karvalyképű, ébenfekete és zsírtól csöpögő hajú, ármányos tekintetű cigánygyerek volt.
Ez az Alee nekem sem tűnik annak.
13/15 anonim válasza:
Igen, Alee cigány. Ahogy G.w.M is az, hiába nem koromfekete. Ahogy a magyarok között is vannak kreolabb bőrüek úgy a cigányok között is feherebbek. Amúgy Alee elég ha megszólal rögtön lászik.
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, tényleg fehér, viszont nagyon cigányos az egész megjelenése, kinézete. Valószínűleg van benne vonó.
(Nekem sincs bajom a romákkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!