Az ilyen Berki🏴☠️ Mazsi félék mit tudnak??
Még csak nem is az a baj amit ez a szar qurva csinál. Mert RENGETEG ilyen van, csak ők nem ilyen ismertek. Az ismrősi körömben is van egy pont ugyanilyen szutyok. Külsőre is egy kalap szar ostoba mint a föld, mégis pénzre megy és talál is olyan gyökeret aki eltartja.
Szóval nem ez a baj. A baj ott kezdődik, hogy az ilyen mazsika-féle retkeknek követői meg rajongói vannak. Nem is kevesen. Teret és lehetőséget kap a megnyilvánulásra és szabadon terjesztheti a szart. És ez az emberek még tetszik is. Nemhogy elásnák a francba a férjecskéje mellé kölyköstől.
Ez itt a baj.
Én megmondtam, hogy ez a nő gyorsan bespájzol majd egy másik pénzeszsákot magának.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
A 7. az én válaszom.
Nyilván ez is úgy működhet, hogy ha egyszer tud fogni egy gazdagabb csávót akkor nyilván el mennek különböző eseményekre, bulikra összejövetelekre ahol megismerkedik ezzel-azzal és már be is kerül egy társasági körbe, és ha egy kicsit is ügyes a csajszi akkor már meg is van oldva a dolog mert ebben a körben mindig talál egy balekot akinek nem számít a pénz, és ugye új pasi új ismerettségek, tehát ha az adott pasi esetleg ki is dobja egy idő után akkor gyorsan rá tud akaszkodni a következő áldozatra... és így tovább....
Sztem nem tud többet, a zsák a foltját megtalálja, itt meg konkrétan az összes pénzes pasi tudta h szabad préda a csaj és van esélye.
Nemcsak mazsi de az összes olyan feltűnési viszketegséggel rendelkező személy kapcsán gondolkodom ilyenkor akit nem izgat h mások mit gondolnak róluk, hogy ez miféle személyisegbeli deformitas.
Az se jó h én mások véleményétől tartok, dolgozom is rajta, de náluk hiányzik a szégyen érzet. Gondolom.
Mazsi, Várkonyi, palacsik, Nida, kulcsár, a sor hosszan folytatható
Ahhoz képest, hogy milyen sok pénzt magára költhet heti, de akár napi szinten, milyen magas életszínvonalon élhet, ahhoz arányosan nem néz ki jól.
Ezen én is elgondolkodtam már... ezek a nők vajon mit tudnak?
Szerintem itt csak annyi a titok, hogy ilyen társaságba kerültek, kerülnek.
Egy aranyhallal teli mini tavacskában milliószor könnyebb halászni és kifogni egy jókora aranyhalat, mint a Dunában lazacot fogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!