Scarlett Johansson minek vállalta el annak idején a Feketeözvegy szerepet, ha ennyire zavarja őt a szexizmus?
Nemrég olvastam egy interjú részletet ScarJo-val valami amerikai hírportálon, mely szerint őt elkeseríti hogy az emberek jelentős része "túlszexualizálja" őt és csak két mellet meg egy feneket látnak egy ember és színésznő helyett, és így tovább.
Na most felmerült bennem, hogy ha ez őt tényleg ennyire zavarja, akkor minek vállalt el anno egy olyan szerepet ahol kvázi egy szexbábut kell játszania? Elöl-hátul feszülő gumiszerkóban verekedni csábosan minden csak nem visszafogott, és ezt a szerepet vitte vagy 8 filmen át, ezzel lett világszerte népszerű, pedig ahhoz színészi tehetség nem kellett annyira sok, csak jól kellett kinézni, erre meg ő pont megfelelt, de akkor most ez hogy van? Akkor nem zavarta őt a szexizmus, csak most?
Én úgy tudom feketözvegy nem szexbábú. A feszülős és csinos ruhától még nem lesz senki szex tárgy! Vagy azok a nők akik eleve csinosak műtsék le a seggüket és a mellüket és csak utána zavarhatja őket a szexizmus? Ja, meg gondolom az arcukat is szétkéne vagdosni.
Ez kb olyan mint ha nem zavarhatja egy fekete vagy barna embert a rasszizmus, mert színesbőrünek születtek. "Ha zavar a rasszizmus miért vagy színes bőrü, gecc??!?" Ha fehérnek születtek volna már lenne joguk megvetni a rasszizmust, mi? 🤣
Fekete Özvegy szerepe sokkal több "szexbábúnál", csak az lát benne ennyit aki nem is akar röbbet, aki eleve hímsoviniszta!
Akkor az egész Marvel szexbábukból áll, Amrika kapitány, Pókember is feszülős bőrszerkókban verekszik csábosan, mégsem jut senkinek eszébe hogy szexbábuk lennének.
Hímsoviniszta kettős mérce.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!