Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Elhunyt 2. Erzsébet királynő.....

Elhunyt 2. Erzsébet királynő... Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Én sajnálom :(

#elhunyt #2.erzsébet
2022. szept. 8. 22:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%
#26 sajnálom hogy így éled mindennapjaidat, hogy szerinted egy halottnak már mindegy mit élt, szuicid hajlamod ellenére tanulmányozhatnád legalább a legnagyobb világvallások és filozófiák tanításait, talán nem gondolkodnál ilyen sötéten.
2022. szept. 10. 12:18
 32/48 anonim ***** válasza:
80%

Mert mi értelme volt annak hogy 96 évig élt? Érez abból bármit is? Nem

Ha vki 25 évesen öngyilkos lesz, az ugyanazt érzi most mint a királynő. Semmit

Tok mindegy neki hogy mennyi ideig élt

Sőt tovább megyek, egyszer az emberiség is ki fog halni, sőt a bolygó is meghal, szóval megcsak az emléke sem marad meg egy történelmi személynek…

Sőt minden műalkotás amit akar több száz évig alkottak, annak is vége lesz

Egy ilyen milliárdos, híres személynél meg meg értelmetlenebb az élet meg a halál, mert egy ilyen életet sokkal nehezebb itt hagyni. A kastélyokat, a milliárdokat, a luxust…

Ilyen szempontból jobb kasszas marinak lenni, úgy könnyebb meghalni

Bele vagyunk kényszerítve ebbe az értelmetlen szar korforgasba…

2022. szept. 10. 14:50
 33/48 anonim ***** válasza:
76%

Még a fizika is kimondja, energia nem vész el csak átalakul…

Quantumfizikában vannak olyan kelenségek, amik nem történnek meg megfigyelő nélkül, ilyenkor pedig annak elvárádai szerint törtenik…

Semmiből nem jöhettünk létre, egy kődarab nem ébred öntudatra, nem tudom mi oka van, hogy élünk, nem tudom mi értelme van, de abban biztos vagyok, hogy nem semmi. Max az emberi mivoltod irányából semmi… kezdetnek tudom ajánlani Laár András előadásait, viccesen és érthetően ad át nagy tudásokat.

2022. szept. 10. 16:09
 34/48 anonim ***** válasza:
16%

Teljesen mindegy hogy mi van az élet mögött… értelme nincs

És ahogy mondtam halálod után minden megszűnik, szóval tok mindegy hogy mit csináltál életedben, semmire nem fogsz emlékezni

Aki 3 évesen hal meg ugyanazt érti mint aki 96 évesen…

Sőt aki egyszerű ember és 3 évesen hal meg talán meg jobban is jár mert nem fogjak elrabolni, megeroszakolni, megverni, kirabolni, nem lesz balesete semmi ilyesmi

Nyilván egy királynő védve van ezektől

Minden mindegy és egy depressziosnak engedélyezni kellene az eutanáziát akar 25 évesen is

2022. szept. 10. 16:27
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Voltár már halott? Ha voltál elhiszem amit mondasz, de mivel nem voltál, jelenleg nem tudsz róla semmit.
2022. szept. 10. 16:36
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Halott meg nem voltam de születésem előtt nem léteztem… te olyan sok mindenre emlékszel belőle, igaz?
2022. szept. 10. 16:43
 37/48 anonim ***** válasza:
63%
Mert az emlékek ehhez a testhez kötődnek mellesleg igencsak túlbecsülöd őket, attól még mind az energia mind az anyag létezett ami téged alakot, vagy engem, vagy bárki mást… ahogy halálunk után is megmarad.
2022. szept. 10. 18:11
 38/48 anonim ***** válasza:
87%
Az élet megy tovább nélküle is sajnálom kicsit de ennyi
2022. szept. 12. 00:50
 39/48 anonim ***** válasza:
84%
Fura, hogy nincs, de egyébként Dianat jobban sajnáltam.
2022. szept. 12. 08:29
 40/48 anonim ***** válasza:
80%
Én most az utódját sajnálom, utódait… szerintem nagy teher lesz nekik mert jódarabig őhozzà fogják mérni őket.
2022. szept. 12. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!