Elhunyt 2. Erzsébet királynő... Ti mit gondoltok róla?
Mert mi értelme volt annak hogy 96 évig élt? Érez abból bármit is? Nem
Ha vki 25 évesen öngyilkos lesz, az ugyanazt érzi most mint a királynő. Semmit
Tok mindegy neki hogy mennyi ideig élt
Sőt tovább megyek, egyszer az emberiség is ki fog halni, sőt a bolygó is meghal, szóval megcsak az emléke sem marad meg egy történelmi személynek…
Sőt minden műalkotás amit akar több száz évig alkottak, annak is vége lesz
Egy ilyen milliárdos, híres személynél meg meg értelmetlenebb az élet meg a halál, mert egy ilyen életet sokkal nehezebb itt hagyni. A kastélyokat, a milliárdokat, a luxust…
Ilyen szempontból jobb kasszas marinak lenni, úgy könnyebb meghalni
Bele vagyunk kényszerítve ebbe az értelmetlen szar korforgasba…
Még a fizika is kimondja, energia nem vész el csak átalakul…
Quantumfizikában vannak olyan kelenségek, amik nem történnek meg megfigyelő nélkül, ilyenkor pedig annak elvárádai szerint törtenik…
Semmiből nem jöhettünk létre, egy kődarab nem ébred öntudatra, nem tudom mi oka van, hogy élünk, nem tudom mi értelme van, de abban biztos vagyok, hogy nem semmi. Max az emberi mivoltod irányából semmi… kezdetnek tudom ajánlani Laár András előadásait, viccesen és érthetően ad át nagy tudásokat.
Teljesen mindegy hogy mi van az élet mögött… értelme nincs
És ahogy mondtam halálod után minden megszűnik, szóval tok mindegy hogy mit csináltál életedben, semmire nem fogsz emlékezni
Aki 3 évesen hal meg ugyanazt érti mint aki 96 évesen…
Sőt aki egyszerű ember és 3 évesen hal meg talán meg jobban is jár mert nem fogjak elrabolni, megeroszakolni, megverni, kirabolni, nem lesz balesete semmi ilyesmi
Nyilván egy királynő védve van ezektől
Minden mindegy és egy depressziosnak engedélyezni kellene az eutanáziát akar 25 évesen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!