A tücsök és a hangya meséjében, Orbán a tücsök vagy a hangya lenne?
"A jogállamisági mechanizmus érvényes"
Ők mondják meg, hogy mi számít jogállamnak. Ha én lennék az EU, és holnaptól bevezetném, hogy holnaptól jogállamiság-ellenes szakállat viselni, akkor el tudok ellened indítani egy érvényes jogállamisági mechanizmust, és még le is tudom hivatkozni, hogy mit sértettél meg. Ennyire egyszerű.
Teljesen mindegy.
Blablabla......... vége lett a nyárnak és mindkettő megdöglött. Itt a vége, fuss el véle.
Akkor gondolom te is elhagytad az országot, mert nem tetszik? Ugye jól gondolom? Csak tartsd magad az elveidhez, nehogy véletlenül ellentmondásba ütközzön egy européer.
"Ők mondják meg, hogy mi számít jogállamnak. Ha én lennék az EU, és holnaptól bevezetném, hogy holnaptól jogállamiság-ellenes szakállat viselni, akkor el tudok ellened indítani egy érvényes jogállamisági mechanizmust, és még le is tudom hivatkozni, hogy mit sértettél meg. Ennyire egyszerű."
Akkor irány Oroszország vagy Kína, ha az Eu ilyen diktatórikus!
Akkor irány nyugat, ha Magyarország ennyire diktatórikus!
"#12 Ha nem tetszik mehetsz máshova, ez Európa."
ha nem teszik magyarország el lehet takarodni romániába ennyi erővel
viheted a dobrevet is meg a nusikát is
azért az beszédes, hogy a legnagyobb komcsi klánok korokodilkönnyeket hullatva mennek brüsszelbe úgy, mint a szülők nagyszülők moszkvába
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!