Melyik sztárt állítanátok be szívesen háttérképnek a gépeteken?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 14:05
1/8 anonim válasza:
Egyiküket se, szerintem kicsit para, amikor valaki annyira megszállottja egy hírességnek, hogy mindig őt szeretné látni.
4/8 anonim válasza:
Anna Torv és Joshua Jackson (Fringe)
5/8 anonim válasza:
Legszívesebben semelyiket sem szeretném háttérképnek.
Ha volt is a múltban "sztáros" háttérképem, az általában a megszemélyesített karakterükről készült fotósorozat-darab kontextusából volt kiragadott. Tehát, bármennyire kedvelem Tom Hiddlestone-t, róla nem lenne szimplán hátterem, de mondjuk az általa megalakított Lokiról igen, hogy egy általános példát hozzak.
De manapság, ha tehetem, letisztult, stilizált háttereket használok - s ezzel együtt is jelenthet nekem valamit - pl rajta van egy logó valamiből amit szeretek, vagy a színspaletta emlékeztet erre vagy arra.
7/8 anonim válasza:
6-os
Na, őt igen, csak az asszony nem engedné. :-) De akkor már inkább Jane Darling vagy Mya Diamond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!