Miért van az, hogy a euronews beszámolt egy ismeretlen néger színésznő haláláról, ám Olivia Newton John halálát nem közölték egyáltalán?
Figyelt kérdés
Mert ONJ nevét előbb hallottam, mint annak a fekete színésznőét. (nem is tudom most hirtelen a nevét)
Meg szerintem sokkal híresebb is volt.
Akkor a euronews hogyan nem említette meg hogy Olivia Newton-John elhunyt.
Vagy a fekete színésznő halála jobban érdekli őket?
2022. aug. 19. 12:34
1/6 anonim válasza:
Fröcsögjél csak, attól még ugyanúgy beszámoltak arról is.
3/6 anonim válasza:
A teljesen ismeretlen néger színésznő Nichelle Nichols többek között a Star Trek sorzozatból ismert, Uhura hadnagyot alakította 1967–1991 között. Olyan semmi zenészekkel énekelt, Mint Duke Ellington, Lionel Hamptron.
4/6 anonim válasza:
Szerinted érdekli, hogy mit tett le az asztalra? Csak az tűnt fel neki, hogy néger..
5/6 anonim válasza:
Meghalt Nichelle Nichols, lehet térdelni.
6/6 anonim válasza:
Házhoz ment a kérdez a feher l.-ért amit betehet a feher
popojába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!