Mi a véleményetek Bagi Ivánról és Nacsa Olivérről?
Olyanok mint a f*szom!
(tehát elégedett vagyok, nekem bejönnek)
Szerintem bátrak, hogy ebben a gyűlölködő légkörben fel merik vállalni a politikai identitásukat.
Mindent támogatok, ami sírásra és megpukkadásra készteti az aktívan politizálókat ideológiától függetlenül, mert rohadt vicces, amikor idegállapotban vannak. Nekem úgy tűnik, hogy a Bagi-Nacsa páros pont ilyen, ezért örülök, hogy vannak és lehetőleg a jövőben minél többet látunk majd belőlük. :)
Az első műsoruk, a Banánhéj még tetszett 2003-4 körül. Azóta folyamatos lejtmenetben vannak, amit utána csináltak, nekem kínos.
A kormánypárthoz dörgölődzéssel meg bebizonyították, h nincs gerincük. Mondjuk gyanítom, h ma már a piacon meg sem élnének ennyi stand-upos mellett.
Olyan 2005 - ig voltak az ország egyik legnépszerűbb sztárjai, humoristái. Ugye, a Banánhéj és előtte gyakori vendégei voltak a Fábry shownak.
Akkoriban még gyerekként szerettem őket.
Miután elmentek a TV2 - től, utána tűntek el. Bár, ahogy olvasom, az ATV - n is még sokáig szerepeltek és saját műsoruk is volt.
Annak idején nem volt ennyi Stand Up - os, mint ma és könnyebb volt sikeresnek lenni.
A Banánhéj azért volt egyedi műsor, mert bárkit kiparodizáltak(nyilván csak azt, aki engedélyt adott rá). Még Medgyesi Pétert, az akkori miniszterelnököt is kiparodizálták, ami azért nem semmi! Sőt! Még meg is hívták a műsorba! Hol lehetne ma már ilyet csinálni...?
Úgy gondolom, ma is lenne helye a tévé képernyőjén egy ilyen műsornak! Főleg, amilyen depressziós, szomorú nép a magyar, most nagyon is jól jönne!
Inkább megnézném a Bagi - Nacsa páros műsorát és jókat nevetnék, mint a nem tudom már hányadik X Faktor meg a Házasodna a gazda(g) című műsorokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!