Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem lett “csúnyább”...

Csak szerintem lett “csúnyább” Oczella Eszter?

Figyelt kérdés

Régen, kb. Egy éve követtem, de annyira irritáló a személyisége számomra, hogy inkább kikövettem. (Önimádat stb.)

Persze maradt jópár sportoló akiket követek azóta is. Valamelyik nap pedig feldobta az insta. Hat teljesen lehidaltam xd oké verseny, izom, de nekem nem igazán jött be, hogy már ennnnyire izmos. Egyáltalán ugyanabban a kategóriában versenyzik mint anno?

Szóval szerintem nem illik hozza, a csípőjénél is van valami izom ami kidudorodik hat azzal off.

Tisztában vagyoj vele hogy ez versenyre készült forma, szín stb., nem is ez a lényeg hanem az összkép, véleményekre lennék kíváncsi.

2022. júl. 19. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem csak szerinted, elég csúnya ez teremtés, pláne ezzel a szálkás versenyformájával. Krisztina sokkal jobban néz ki.
2022. júl. 19. 05:28
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem latom csunyanak. Ifbb pro.. mit varsz? Hozni kell a szintet. Halandoknak ugyis elerhetetlen szint a csaj, szval mind1 h tetszik e vagy nem 😀
2022. júl. 19. 07:28
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Örülnétek ilyen nőnek, vagy ha ilyen alakotok lenne.
2022. júl. 19. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
De gáz vagy.
2022. júl. 19. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Férfi már 😂
2022. júl. 19. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Imádom hogy mindenki teszi magát, hogy fu de ugyes kitartó stb. Hat ez a munkája 😂 Állítom sokaknak is ilyen teste lenne ha nem kellene heti 40 orat dolgozni mondjuk gyerek mellett.

De feltettem egy kérdést azt gaz vagyok xd ok.

Szerintem meg ez a kinézet akkor is gusztustalan. + mennyire haszontalan már ez a bohóckodás a kondiban xd na mindegy

2022. júl. 19. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Te vagy a legnagyobb bohóc. Mi csak válaszoltunk...
2022. júl. 19. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagy válasz
2022. júl. 19. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem túl jó arány, hogy csak ketten vagyunk úgy vele, hogy nagyon ronda most a teste, még ha versenyidőszakban is van. ( Az első válaszoló is én voltam) De mindegy, mindenkinek más az ízlése, illetve direkt akart ilyen külsőt.
2022. júl. 19. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Odaig el is kell jutni h ne kelljen melozni mellette 😅

Hasznosabb mint a letezesed 😀

2022. júl. 19. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!