Twitteren van egy csaj a neve: dorkaaaa - Molnár Dorka . és a magyar hírességekkel pl: SP, Lola, Zimány Linda, Feka (AFC) mind beszélgetős viszonyban van. KI Ő?
....
nekem nem nagyon jön be a stílusa,+ a magamat fényképezem a tükörben képek... de ezzel nem a munkáját fikázom, mert gondolom jól dolgozhat..
igazából csak arra voltam kiváncsi h mit csinál és h honnan ismeri a magyar hirességeket... a személyisége nem különösöen érdekelt, de ezen nem is érdemes veszekedni..
valaki bírja valaki nagyon nem ahogy levettem...
Kedves válaszoló. ("xD" tipikussal karöltve)
Mintha eltértél volna a tárgytól, fogalmad sincs ki vagyok, és a személyem elleni támadás, meg megint csak téged jellemez. Nem hiszem, hogy ismeretlenül kéne megítélni akárkit. Főleg ilyen hangnemben.
Nem vagyok 15, és úgy vettem le te is több vagy, ehhez képest.. gratulálok.
... maradjunk annyiban hogy megvan a maga stílusa :D :D
elsőre nem volt szimpatikus, de most már jófejnek tűnik! :)
wikipedia.... ;) (SP magyar rapper, énekes) (Éder Krisztián)
egy magyar előadó röviden...
jó ideig underground körben mozgott, kb. 2 éve áttért a mainstraim-be, popposab, RnB zenét csinál... az új albuma (kölyök 22) visszatér a régi stílusához..
SP az éneklés mellett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Vizuális Kommunikáció Tanszékre jár, ahol fotóművésznek tanul, rendezte már több énekesnek a videoklippjét, dalszövegeket ír, a sajátjait, és Brasch Bence "Fogadj el így" című számát is ő irta.
a vélemények megoszlanak róla.. én szeretem a zenéjét is, meg szimpatikusnak tartom.. (nem az a fajta vagyok, aki csak azért nem szereti, mert divat lebuz.izni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!