Mi ez az uj mizeria Opitz Barbi korul?
Figyelt kérdés
#Opitz Barbara #Meztelen video
2022. júl. 13. 09:11
1/17 anonim válasza:
Szándékosan nyilvánossá tett egy videót, amin látszik a muffja.
A kutya nem kíváncsi rá, muszáj volt valamit kitalálni.
2/17 anonim válasza:
Megjelent róla egy meztelen videó, amit az exe töltött fel a netre.
Amúgy, szerintem nagyon jól néz ki a videón, szóval büszke lehet magára.
3/17 Andizsuzsi válasza:
"Szándékosan nyilvánossá tett egy videót, amin látszik a muffja."
Nem.
4/17 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ezzel a videóval, csak a kavarás megy körülötte. Létezik egyáltalán?
5/17 anonim válasza:
Létezni létezik, de nagyobb a füstje mint a lángja, benn áll a fürdőben és körbemegy maga körül a kamerával, először kézzel takarja lenn, aztán mikor a kamera visszaér annyit lehet látni hogy csupasz neki, mert amúgy a minősége a felvételnek is elég vacak, meg 7-8 másodperc össz-vissz az egész.
6/17 anonim válasza:
6.
Pont innen látszik, hogy megjátszott az egész, mert még a minőség is le lett rontva.
Mivel vették azt fel, Nokia 3310-zel?
7/17 anonim válasza:
Szándékosan tették fel, meg volt beszélve a pasival.
8/17 anonim válasza:
A videó valóban szándékos volt, csak úgy állították be, hogy Barbi áldozattá váljon...a lényeg az, hogy nem igazán sikerül nagy port kavarnia a dalaival és főként a testiségekkel tartja fennt az emberek figyelmét.
9/17 DK-s válasza:
#4-nek:
Most sikerült megszereznem. XD
Létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!