Szerinted Tóth Andi vagy Keller Dormi szebb lány?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 01:07
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen Andi
Egyértelműen Dormi
Mindketten szépek, nem tudok dönteni
Mindketten csúnyák sajnos
61 szavazat
1/15 anonim válasza:
Keller Dormi? Őt is ismerni kellene, mint Tóth Andit? Rákeresve, nem tűnik olyan nagy durranásnak, szerintem Andi sokkal szebb.
2/15 anonim válasza:
Egyiket se ismerem,de megnéztem őket. A szöszi jobban tetszik nekem.
3/15 anonim válasza:
Fogalmam se volt kik ők, ezért rákerestem.
Kár volt.
Műanyag önjelölt Insta-celeb mindkettő.
4/15 anonim válasza:
Bocs, de Tóth Andi nem insta celeb. [link]
5/15 Isti22 válasza:
Keller Domit nem ismertem, de így gyorsan végigfutva az instáját, nincs benne semmi különleges. Fiatal, csinos, de nem mondanám kiemelkedően szépnek vagy formásnak.
Tóth Andi azért elég sokat edz.
6/15 Kispilka89 válasza:
Dormi esetében... Ha az ismerőseim fele, fele olyan szép lenne akkor nem lenne felelőtlen cselekedet ha felejthetetlen emlékek körében kérném feleségül, felelete után lennénk eggyenrangú felek, lehet örömömben meginnék egy felest. :D
Tóth Andit nem ismerem.
10/15 anonim válasza:
Andi nagyon szép, kár, hogy szétszolizza maghát, és hogy amúgy egy buta liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!