TATU együttes működik ma még? Koncertek? Mi lett velük? Valóban leszbikusok voltak?
T.a.T.u. , nem voltak sosem leszbikusok. Fiatal kíváncsiság plusz hírnév, eléggé fel lettek emiatt is kapva. :)
Én mai napig szeretem őket. Pár éve volt még fellépésük, szerintem már nem fognak újabb számokat kihozni, de ezt ki tudja?
Juliának két gyereke van, Jelenának pedig egy.
Természetes, hogy mindketten gyereket születek, hiszen sosem voltak leszbikusok. A 2000-es évek elején a homoszexualitás még nem volt olyan nyílt téma, mint most. Ha jól tudom, a klipjüket este sugározta a magyar zene TV.
Nem tudom, hogy pontosan mi volt a stratégiájuk a sikerhez, de szerintem kifejezetten arra építkeztek, hogy ők állítólag leszbikusokok, mert tudták, hogy így nagyob figyelmet fognak kapnak a médiától. Abban a korban az, hogy 2 fiatal lány vállalja a másságát, nagy dolog volt. Tehát a leszbikus színjáték csak a sikerhez, hírnévhez kellett.
De azért tegyük hozzá, hogy nekik tényleg voltak jó számaik, Julia és Jelena tényleg jó volt. Tehát nem mondhatjuk, hogy csak a leszbikus téma miatt lettek hiresek, ám biztos, hogy az is közrejárszott a t.A.T.u zenekar sikerében.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!