Ez a Szabó Péter egyáltalán érzi magán vajon, hogy egy igazi profi-proli?
"Ezért vagy sikertelen és szerencsétlen,"
Ez nem fedi a valóságot. De ha úgy lenne akkor sem mennék Szabó Péterhez, mivel örököltem elegendő IQ-m az őseimtől, hogy saját magam kimásszak a veremből. Nekem nem kell Szabó Péter, mivel intelligens vagyok.
Te viszont gondolom az vagy, amivel engem illetsz, ezért mész Szabó Péterhez, mert azt hiszed, ő majd sikeressé tesz.
Más beleszületni valamibe és más önállóan, egyedül a nulláról létrehozni valamit.
Egyébként még mindig várom a választ, hogy mi a véleményed Dr. Máté Gáborról, hisz ő is találkozott már Szabó Péterrel és állításod szerint, aki találkozik Szabó Péterrel, az csaló. ("Tony Robbins is ugyanolyan csaló, mint ő, szóval nem csodálom, hogy szóba állt vele.")
Te mit hoztál létre ÖNÁLLÓAN, ami maradandó és értékálló, amiért fel tudnak nézni rád az emberek? Vagy azt lehet rád mondani, hogy elértél valamit az életben?
"ezért mész Szabó Péterhez, mert azt hiszed, ő majd sikeressé tesz."
Soha nem mentem hozzá, soha egy forintot nem költöttem rá.
Az intelligencia öröklődik, tehát aki beleszületik egy intelligens családba, az nagyobb valószínűséggel lesz sikeres. Egyébként is, ilyen Szabó Péter/Tony Robbins féle csaló én is lehetnék, mivel jó retorikai érzékkel rendelkezem. Ez a korábbi nyilvános beszédeimből már kiderült.
"Egyébként még mindig várom a választ, hogy mi a véleményed Dr. Máté Gáborról"
Várni várhatod, csak nem érdemes. Almási Kitti is összeállt Szabó Péterrel, de ez nem bizonyít semmit. Egy időben nagyon benne voltam ebben a motivációs témában, de miután meggyőződtem róla, hogy téveszme, nem érdekel már. Csak arra volt jó, hogy irreálisan lássam magam, és visszahúzzon.
A motivációs guruk közül egyedül talán Mark Marson az, akiben van némi tisztesség, és nem hülyíti a másikat.
"Te mit hoztál létre ÖNÁLLÓAN, ami maradandó és értékálló, amiért fel tudnak nézni rád az emberek?"
Nem szeretném, hogy felnézzenek rám az emberek, mert utálom a nyilvánosságot. Több tízezres megtekintésem van a YouTube-on
de ott sem magam helyezem előtérbe, hanem a műveimet. A figyelmet soha nem magamra irányítom, hanem nálam bölcsebbekre. Én jelenleg tanulok még, a terveimhez kell az iskolai végzettség, ezért nem alkottam még semmit, de már kész tervem van. De ezt nem az emberek, hanem magam miatt csinálom
"Az intelligencia öröklődik, tehát aki beleszületik egy intelligens családba, az nagyobb valószínűséggel lesz sikeres. "
Miért beszélsz mellé? Én nem általánosságban kérdeztem, hanem csak rólad, hogy TE mit tettél eddig. Beszélni azt tudsz, meg összehordani minden zöldséget, de lényeget, fontosat azt már nem. Egy intelligens ember válaszol arra, amit kérdeznek tőle. És mivel te csak mellébeszélsz, legalább 20-szor körbejárod a témát vagy nem is felelsz egy igen egyszerű kérdésre, így téged nem lehet intelligens embernek nevezni, csak olyannak, aki imád beszélni a semmiről.
#15-16
Elve szóba sem kellett volna állnom veled, nem kellett volna reagálom a kötekedésedre, csak reménykedtem abban, hogy tudok mutatni neked egy másik alternatívát. De kb. annyi értelme volt neked kommenteket írni, mintha egy Jehova tanújának akarnám elmagyarázni, hogy az Őrtorony szervezet nem beszél igazat. Mindenesetre tapasztalatnak jó volt ez a beszélgetés, mert látom, milyen egy igazi Szabó Péter fan. Menthetetlen. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!