Mi a véleményetek Sadie Sink-ről?
Figyelt kérdés
Minden tekintetben érdekel a véleményetek. Külső, belső, viselkedés stb.2022. jún. 20. 13:38
1/5 anonim válasza:
Én full meleg vagyok, de őt rommá dugnám.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, viselkedésre is szimpatikusnak tűnik interjúkból. Azon kívül nagyon tehetséges is. Viszont az nem szimpatikus, hogy vegán.
3/5 anonim válasza:
A "nagyon jól néz ki" kategória azért nem nála kezdődik. Még egy rakás sminkkel is csúnya, falusi beütése van.
4/5 anonim válasza:
#3 Rakás sminkkel nem is szép, nélküle viszont annál inkább.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb és tehetségesebb mint a túlhype-olt Millie Bobby Brown. Személyesen egyiket sem ismerem, szóval belsőre nem tudok véleményt mondani. De az szimpatikus amit interjúkból, videókból mutat magából. Kedves, kicsit visszahúzódóbb személyiségnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!