Azahriah kopaszodik?
Figyelt kérdés
Még puleként elkezdte hordani azt a terpemintás futósálat, vagy mit. Most is gyakran a homlokán van valami hacuka. Azért teszi, hogy eltakarja a hajvonalát?
Pár képen szerintem látszik, hogy rendíthetetlenül terjeszkedik a segg fele szegény homloka. Szerintetek nem kopaszodik csoro?
2022. jún. 16. 22:34
1/6 anonim válasza:
A sok cigi pia drog bizony nem kíméli a hajat sem. Nem véletlen voltak a régi nagy rocksztárok parókások már 30 körül.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem annyira nincs köze hozzá. Én is piálok, cigizek, meg napotna többször rárántok, mégis dús hajkorona ékesíti fejem.
2022. jún. 16. 22:46
3/6 anonim válasza:
Ki az az Azahriah ? Valami török sorozatból vki? Vagy új ValóVilla-lakó?
5/6 anonim válasza:
Ettől a botránytól nekem is kihullott volna a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!