Louis herceg viselkedése miért úgy lett lehozva mindenhol hogy cuki?
4 éves gyerek aki most volt elsőnek a nagy tömeg előtt megmutattva.
A te gyereked végig ülte volna?
Én is első látásra azt mondtam magamban, hogy nagyon gáz a viselkedése. Aztán kicsit jobban utánanézve olvastam, hogy 2.5 órás esemény volt ez. Van itthon egy négy- és egy kétévesem és legfeljebb 20-40 percet tudnak szépen viselkedni. A nagyobbik az ovis évzárón maxolta ki, amikor 40 perc után kezdett el némileg ökörködni.
Szerintem azért állítják be cukiságnak, mert jó lenne, ha nem minősítenénk egymást mi, anyák mindenért.
Mi az a fotykos?
Egy ekkora gyerek sajnos ilyen. Szerintem sem volt különösebben cuki, de ez van. Normál esetben nem kéne egy gyereknek ilyen eseményeket végig ülnie, neki pechjére igen. Nem neveletlen, csak kicsi.
Bizonyára nincs gyereked kedves kérdező, mert ha lenne személyes tapasztalatod, tudnád amit az előttem szólók is leírtak már.
Kívülállóként könnyű kritizálni.
Legközelebb ülj te egy 4 éves mellett egy ugyanilyen helyzetben (édességet is evett előtte és a cukortól felvolt pörögve) és mutasd meg hogy kell ezt jobban csinálni.
Mondjuk senki se fogja tudni, sikerült-e, mert neked nem lesik minden mozdulatodat, de nem baj, nem bánom ha nem fogsz velem szemben jönni egy hasonló cikkben🤣🤣🤣🤣
Azt a ősrégi csúfolódást nem tudom ki taníthatta neki…
Amúgy alig van az anyjával, van vagy 10 nanny, nincs hozzászokva az is lehet a baj
Kate meg nem tudom minek beszélt hozza csak direkt hergelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!