Igaz lehet, amit Private Szabina a férjéről mond?
Röviden: Szabina a testét árulja azért, hogy kitartsa az alkesz férjét, aki folyamatosan félrelép, megalázza, megcsalja a feleségét.
Emellett Szabina végzi a házimunkát is, a férje semmit nem csinál szerinte csak iszik és k.rvázik.
A férje egyik alkalommal áthívta a szintén alkoholista hajléktalan haverját a házukba, ott összevesztek szabinával és ketten megverték a transznőt súlyos sérüléseket okozva neki. Majd kijött a polizei és nem szabinának, hanem a 2 férfinek hittek, akik azt állították, hogy őket verte meg szabina részegen. Ezután a transznőt kitiltották 6 hónapra a saját házából - hausverbot - és anyaotthonba kényszerült költözni...
Ez igaz, vagy kitaláció?
Szerintem ha megtörtént, akkor valahol a kettő között van az igazság.
Én nem gondolom, hogy a pánikbetegség mellett olyan sokat verekedne és a férje sem tűnik vadállatnak. Az pedig, hogy visszafogadta szerintem kizárja, hogy valami nagy verekedés lett volna.
Amúgy Sabina nem mond olyat, hogy ő szent lenne, csak természetes módon panaszkodik a férjére.
Nyilván nincs egyszerű életük a férje betegsége és Sabina transzsága miatt. De a legtöbb történetet túlzónak tartom, amit valószínűleg azért színezett ki, hogy legyenek feliratkozói.
Ha "valós történetek" miatt követed Sabinát, akkor rossz videóst nézel. Sabinát a hamisítatlan Sabina-életérzés, Sabina-kisugárzás miatt kell nézni, érzelmi alapon, kizárva a logikát és a realitást.
Ha folyton azon pörögsz, hogy mikor mond igazat és mikor fantáziál, akkor Sabina nem a neked való youtube ikon.
Azt a saját lakásában teszi.
Nekem is pl. amíg online oktatás volt, addig semmi bajom nem volt a szóbeli vizsgával, mert itthonról, nyugodt körülmények közt tudtam vizsgázni. Amint be kellett menni szóbelizni olyan ideges voltam, hogy nem aludtam egész éjjel.
Szóval nagyon számít a környezet. Az odáig tartó út, az idegen helyszín, a tömeg, amibe kerülsz. Nagyon sok stresszt tudnak okozni.
A rendőrségesdi bűzlik. Ha megverték, annak lenne nyoma, zúzódások, felpuffadt arc, valami. Az, hogy kijöttek a rendőrök és nem hitték el hogy megverték, viszont azt elhitték hogy ő támadt rá a férjére és a férje haverjára arra enged következtetni, hogy ők megsérültek.
Amber heard után szabadon, elég nehéz elhinni amit mond pár "nő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!