Mit szóltok a Johnny Depp - Amber Heard per ítéletéhez?
Az, hogy mi az igazság nem tudom, viszont abban biztos vagyok, hogy Amber nem az az ártatlan áldozat, aminek be akarta magát állítani. "Legjobb" esetben is kölcsönös toxikus kapcsolat volt az övék.
Én örülök ennek az ítéletnek, bár biztos lesz még folytatása, Amber tuti fellebbez.
Ami engem Depp mellé állított:
- Kate Moss vallomása,
- Amber ripacskodása ("my dog stepped on a bee" és hasonlók)
- Ahogy Amber manipulálni akarta az esküdteket,
- Shannon Curry vallomása.
- Illetve ami megerősített, Amber megnyilvánulása a veresége után. Csak olajat öntött az erdőtűzre.
Igazából nem Depp nyert, hanem Amber játszadozott addig, amíg veszített szerintem.
Tudom, hogy sokaknak elege van a dologból, nem kötelező válaszolni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Én úgy gondolom, hogy Amber teljesen hiteltelen volt. Szó szerint azt éreztem, hogy el akarja adni az egész történetet. Nagyon sok teljesen szükségtelen hazugsága volt. Érdemes ezeket az elemzéseket megnézni, akiket érdekel a testbeszéd: https://www.youtube.com/c/TheBehavioralArts
Számomra a legfurcsább, ha Amber olyan testi erőszak áldozata volt, amit leírt (pl. eltört az orra), akkor erről miért nincs semmilyen orvosi lelet?
Ahogy írtam, szerintem egy kölcsönös toxikus kapcsolat volt az övék, amikor elváltak, el kellett volna felejteniük egymást, de Amber (szerintem a hírnév reményében) elkezdte ezt az egészet, most pedig Johnny visszaadta a kölcsönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!