Angelina vajon miért öltözteti fiúnak a lányát?
Figyelt kérdés
Egy csodaszép szőke, kék szemű kislányról van szó, akit folyamatosan kisfiús ruhákba bújtat.
2010. szept. 18. 17:40
1/8 anonim válasza:
Azért mert a kislány az apját próbálja "utánozni" és szereti a fiús ruhákat.Szerintem Angie öltöztetné lányosabban ha nagyon akarná.
2/8 anonim válasza:
Nem ő öltözteti fiúsan, a kiscsaj nem hajlandó mást felvenni. Ha nincs sajátja, felveszi a két fiútesó ruháját, de akkor sem hajlandó kislányosan öltözni.
3/8 anonim válasza:
anno én sem szerettek lányosan öltözni:D és itt vagyok.:D hetero vagyok és női ruhákba járok...
majd kialakul,hogy milyen az ízlése...
4/8 anonim válasza:
Mert egy tipikus, agyament celeb.
5/8 anonim válasza:
Teljesen olyan mintha fiú lenne. Ha nem mondod h lány, akk nekem kizárólagosan fiú! Ezt amúgy én sem értem. Majd felnőtt korába is ilyen lesz, gondolom milyen neműekhez fog vonzódni. Tudom,tudom h a stílus nem mindig hat mélyen, ránk, de passz.
6/8 anonim válasza:
mert hülye..vagy mert fél hogyha Pitt megöregszik, elveszti szépségét és akkor nem lesz kit nézzen:D
7/8 anonim válasza:
NEM NEM! :) Shiloh csak a bátyja Maddox ruháiba hajlandó menni bárhová. Hiába vesznek Brangelináék neki designer cuccokat, a kiscsaj nem veszi fel :D És ez az igazság ^^
8/8 anonim válasza:
Mert leszbikus és ez a gyerek kérése, és ő elfogadja és támogatja benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!