Anne Hathaway szerintetek is egy irritáló nő, akitől távolságot tartanak a férfiak?
Meglepődve olvastam a neten egy cikket, ami úgy kezdődik, hogy:
"Ki tudja, miért, de nem szokás Anne Hathaway-t szeretni. Illetve tudom, miért, mert van benne valami irritáló."
Hát én férfiként ezt egyáltalán nem vettem észre, hogy ilyen lenne. Engem egy cseppet sem irritál, ha nézek egy filmet és ő az egyik főszereplője. A kezdeti nagyon nyálcsorgatós, túlzottan romantikus szerepei például nem tetszettek, de azokban sem a színésznő megjelenése, hanem maguk a szerepek és a filmek témája nem volt az én világom. Abban az időben a rendezők szerintem beskatulyázták az ilyen szerepekbe, de láthatóan sikerült belőle kitörnie.
Itt van egy korrekt összefoglaló angolul a személyiségéről. Szerintem elképesztő, hogy még mindig kaphat szerepeket ez a gonosz, irritáló p**a.
Ezen és meg egy jó pár másik listán például rajta van a neve, de én se értem miért utalják ennyire.
7-es!
Te azt komolyan el is hiszed, amit abban a videóban mondanak??? :DDD
Az csak egy kamuvideó, amit mások szórakoztatására csináltak. Teljesen biztos vagyok benne, hogy akik panaszkodnak miatta, még az életükben nem találkoztak vele személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!