Mi a legviccesebb dolog, ami veled történt és k-pophoz köthető?
Amikor a húgom kb. 9 éves volt, anyám egy kis falusi boltban vett neki egy olyan labdát, ami átlátszó volt, belül tele volt glitterekkel, és úszott benne egy műanyag hal.
Kiterült, hogy ha lepattintod, zenél, és megszólal a Gangnam Style.
Szóval nem volt elég, hogy abban az évben az iskolánkban minden teremből ez üvöltött szünetben az osztálytársaim telefonjából, még otthon is hallgatnom kellett.
Épp aznap találtam rá az ateezre, amikor kijött a Bulnoriya mv-jük,
gondoltam meghallgatom, mert kíváncsivá tettek a barátaim, és ugye abban a comebackben Mingi hiatus-on volt éppen. A többiek nagyban elkezdték hogy jaj Mingi így, Mingi úgy, én meg néztem az mv-t, és talán San-ra gondoltam azt, hogy ő Mingi, ezért beírtam a chat-be, hogy Mingi milyen helyes.
🤦🏻♀️
Egy osztálytársam pendrive-ról nyitotta meg a prezentációt, amit készített. Mikor kivetítette,látszott a háttérkép: a Twice együttes.
(az illető egy srác)
Egyszer egy barátommal sétáltunk és akkor még nem tudtam milyen volt a telefon csnegője és valaki hívja (fel van hangosítva) és max hangerőn
elkezd a Blackpink Kill this love zenéje menni,ott égtem ki mert elég sokan voltak körülöttünk na mind1 én meg magamba mondom mi a f***,aztán ezt megbeszéltuk persze xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!