Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » M.Richárd hány évesen halt meg?

M.Richárd hány évesen halt meg?

Figyelt kérdés
Berki 41 évesen halt meg,de Richárd mennyi volt?A cikkeket,amiket olvastam nem írják,wikipédia oldala pedig nincs,legalábbis én nem találtam

2022. máj. 10. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
2019 áprilisában írtak egy cikket róla, akkor 41 volt. Szóval 44 körül lehetett.
2022. máj. 10. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Pedig a TV-ben is bemondták, hogy 44 éves volt. Biztos a neten is írják
2022. máj. 10. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

A Wikipédián valamiért tiltják, a Halálozások 2022-ben lapra se engedték beírni ahova pedig Berki is bekerült.

Érdekes hely az a Wikipédia, ha focistákról van szó, minden szirszar adatbázis elég, amúgy "alapesetben" az a követelményük hogy egy cikknek legyen két független, megbízható forrása, M. Richárdról hiába van több tucat, őt mégse engedik megjelenni ott, mondván "nem nevezetes, bulvár stb.". Ehhez képest Vasvári Vivienről, Hódi Pameláról simán lehet cikk ugyanilyen minőségű bulvár forrásokkal.

Szóval a Wikipédia nem is kettős, hanem hármas mércét alkalmaz, ami/aki éppen az aktuális moderátornak szimpatikus az még forrás nélkül is mehet, ha valaki nem, arról meg ha 60 lexikonnyi infó van akkor se. Ez van. Röhej az egész.

A kérdésre amúgy válaszolva, van oldal ahol írják hány éves volt halálakor:

[link]

2022. máj. 11. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
3-as! Biztos te be akartad jegyezni az M. Richárdot a Wikipediára. Csak nem engedte :)
2022. máj. 12. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!