M Richárdot amikor még élt milyen okból őrizték akkora szigorral mint pl. aki terrorizmus miatt töltené a büntetését?
Ismertem a Ricsit.
Ez ami volt körülötte inkább a külvilágnak szólt,olcsó felhajtás volt hogy látjátok,a rendőrség dolgozik,teszi a dolgát.Közben a színfalak mögött nagyon féltek tőle,elég komoly befolyása volt.Mikor volt a koccanása,akkor elsőnek teljes hírzárlatot akartak,mikor megtudták ki ütközött,pár perc volt és a kerületi kapitányság meg az egész vezetőség is kinn volt,azt gyorsan ki is kellett találni,mit mondjanak a sajtónak.Akik szintén a helyszínen voltak pár perc alatt,nem is értem ezt,mintha az egész megrendezett lett volna.
Szerintem nem volt ez neki új.
Emlékszem a diszkóban is azt csinálták, hogy bement a csapatával a retyóba.
egy olyan kopasz mint ő megàllt az ajtóban és senki se mehetett be mert hogy most ők cuccoznak bent...
Am pedig logikus hogy így őríztèk.
Szélsőséges szinten volt antiszociális, szervezett bűnözői csoport ismert tagja volt és még a média is felkapta gondolom a megjelenése és fotói miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!