Szeretitek Schobert Norbit?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 18:38
11/20 anonim válasza:
Jól átsütve lehet hogy nyisszantanek a húsából.
12/20 anonim válasza:
7
Akkor menthetetlen,elvakult birka vagy. Menj te is a túlárazott bebaszcsi táborukba,fizessed az egész család útját.
14/20 anonim válasza:
Legalább beszolni tudnál fantáziadúsabban.
15/20 anonim válasza:
A sok dagi inkább zsírleszívásra mehetne, ahelyett, hogy itt gyűlölködnek. Az utálat nem viszi le a kalóriákat ám. Egyetek több zöldséget inkább és akkor nem kell Norbit utálni.
16/20 anonim válasza:
15
Tényleg szánalmas vagy. De legalább olyan vagy,mint a szeszkobár mestered. ;)
17/20 anonim válasza:
Elnézem, hogy ilyen hárpia vagy, mert a sok szénhidrát, amit összeeszel már az agyadra ment. Sajna a gondolkodást is torzítják, így nem haragszom rád. Veled vagyok, szeretlek és melletted fogok állni, amikor nemet mondasz a zsírra.
18/20 anonim válasza:
12,ne kapd fel a vizet egy ilyen ember miatt,ez nyilván irónia,ahogy írtad.
19/20 anonim válasza:
18
Dehogy kapom. Amúgy ez lehet a mindenes csicskazolika. Ő ugrik mindenre,ami a mesterét kritizálja. Szánnivaló kis nyomi. :)
17
Azért is megsúgom,nem vagyok túlsúlyos. Szerencsére olyan nincssegg/szétnyílt hasizmú sem,mint imádott répád. Egeszséges vagyok.
20/20 anonim válasza:
"nélkülük ez az ország sehol sem állna!"
Ezt a Vityának süsd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!