Berki Krisztián szimpatikus vagy antipatikus volt nektek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 16:11
11/21 anonim válasza:
Halottról jót vagy semmit. Az jó, hogy rossz példát mutatott, talán tanulunk belőle. Szteroidok, drogok, büntetőfékezés, strómanság, bunkóság(bár mondják rá, hogy nézettség generátor). Írta valaki irigyelni kellene. Nos, nem! Most kezd érdekelni Berki, mint lezárandó közügy.
12/21 anonim válasza:
Halottról jót vagy semmit. De akkor se fogok hazudni: anélkül az ember nélkül csak jobb lett a világ.
13/21 anonim válasza:
Hát sokat nem vesztettünk vele az biztos!
Sőt!Lehet hogy mos valaki,egy rokon,egy lanyismerős,egy anya stb tudtán kívül tulélt egy jövőbeni gazolást vagy hasonlókat.
14/21 anonim válasza:
Semleges. Nem igazán érdekelt mi van vele.
15/21 anonim válasza:
Rengeteg ember hal meg.Még sem verik nagydobra.Ugyan olyan ember mint bárki más.Meg halt ennyi.
16/21 anonim válasza:
Ha mondani kell akkor unszimpatikus viszont már ő nem él ilyenkor nem illik semmit sem mondani.
17/21 anonim válasza:
Törvénytelen senki. Sokat rontott az igazságszolgáltatás szintjén, hogy egy büntetőfék semmit sem ér (bár Molnár Richard sokat javított ezen). Arról már nem is beszélek hogy ezek a lények, az női oldalkocsikkal együtt milyen példát mutattak a felnövekvő nemzedék számára. Persze ezt sosem fogják fel. A családján kívül senkinek nem veszteség.
18/21 anonim válasza:
Valószínűleg kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem minden hülyesége ellenére inkább szimpatikus volt,mint sem. Egész biztosan volt benne egy kisebbségi komplexus, amit egy jó adag nárcizmussal próbált kompenzálni, de valahogy én láttam emögött az érző embert. Amíg csak felszínesen néztem egy nagyképű majomnak tűnt, aminek a világ többsége gondolja is, de aztán amikor részletesebben is belenéztem videókba ,akkor észrevettem, hogy egy mély érzésű emberről van szó. Persze játszott a kamerának mindenféle szerepet, és bizonyos mértékig azonosult is ezzel a torz szereppel, de összességében nem volt egy rossz ember. Nem volt gonosz, nem volt pszichopata, csak nárcisztikus. Inkább saját magának ártott, mint másoknak. Nem véletlen nyilatkozta valaki, hogy mindent elkövetett azért, hogy utálják. Volt egy traumatizált gyerekkora és ezt próbálta kompenzálni ezzel a fennhéjázással,de ez nagyon fárasztó és megterhelő lehetett. Hiába a pénz,meg a luxus,meg a jó csajok, ez az ember valójában szenvedett. Voltak hibái természetesen bőven, de rosszindulatú egész biztosan nem volt, inkább csak kaotikus. Nagyon vágyhatott arra ,hogy szeressék, ugyanakkor nem nagyon engedte, mindenkit ellökött magától.
19/21 anonim válasza:
Antipatikus...nos nem volt nagy patikus, mert kipatikázta magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!