Szerintetek, ha Bish Bharbie-ről készítenének filmet, ez nagy siker lenne a mozikban? Szerintem, igen! Imádom, érdekes,látványos, nagyon szexi! (bővebben lent).
Jó lenne, ha valamelyik filmrendezőnek ez eszébe jutna! Hasonlóképp, mint amit a whiskis-ről csináltak.
Képzeljétek el, milyen kalandos lenne az élettörténete, Dániában,Olaszban, Bécsben. Mennének a hapik a transzihoz....huuuu, wazze ha rágondolok, már "beleborzongok", annyira izgató film lenne!
Szerintem, eszméletlen sikeres film lenne! Love Bharbie!!
Róla nem.
Szerintem ha már magyar lmbtq személyt kéne mondani, akinek az élete vászonra érdemes, akkor az Nopcsa Ferenc. De akár lehetne sorozat is. Az tényleg izgalmas lehetne.
Bish Bharbie nem érdekes ember és nem is túlzottan inspiráló.
Ettől függetlenül lehetne a magyar transzok helyzetéről is film, csak inkább egy fiktív karakterrel.
Ezeket magadrol irod ki?
Egy botrany az a no. Drogos, balhes, feltunosegi viszketegsegben szenvedo, eroszakos, verekedos prosti mar amennyi keveset lattam belole kicsapta a biztositekot. Egy filmet tuti nem neznek meg rola, mert 2x5 perc video is eleh volt.
Van sok lmbtq+ baratom. Mind egytol-egyig tisztesseges, normalis emberek!
Az ilyen Bish felek meg csak egetik az egesz szivarvanyt, mert sok ember, akik nem ismernek szemelyesen lmbtq+ embereket az ilyen Bish feleket veszik alapnak. Holott nem.
Bish akar no, akar ferfi, meg akarmi lenne cisz-heterokent is egy total gaz karambol. Gaz. Szedne magat inkabb ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!