Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szabó András Csuti szerintetek...

Szabó András Csuti szerintetek is egy mély érzésű, szerető szívű férfi?

Figyelt kérdés
Mert amikor Hajdú Péter interjút készített vele, akkor elmondta hogy sírt Kulcsár Edina miatt és az interjú közben is elérzékenyült, akkor ő egy nagyon jó ember ugye?
2022. ápr. 19. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Én is láttam azt az interjút, legalább is azt a verziót, amit a YouTube-ra töltött fel maga a Life Tv. Szomorú volt nagyon a videó, én is megsajnáltam.

De mivel nem ismerem őt személyesen, ezért személyes véleményem nincs róla, de a videóban egy jó ember köszön vissza.

2022. ápr. 19. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem az dönti el valakiről, hogy jó ember hogyha sír.. :D

De Csuti valóban ilyen érzelmes férfi.

A nyerő párosban is megmutatkozott ez mikor benne voltak én ott hallottam először róla és nagyon szimpatikus lett. Kevés férfi vállalja fel ennyire nyíltan érzelmeit. Szerintem nagyon szerethető ember.

2022. ápr. 19. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Inkább úgy mondanám, hogy "látszólag érzelmes". Magánéletében milyen, azt a közeli barátai is családtagjai tudják csak. Lehet tényleg ilyen, és tényleg jó ember, de lehet fordítva is.

Láttam én már pszichopata sorozatgyilkost is meghatódni és hibátlanul eljátszani a szomorú férj szerepét.

2022. ápr. 20. 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem iszonyat buta. Nekem ez jön le róla.
2022. ápr. 20. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Kit érdekel
2022. ápr. 20. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem remekül eljátssza ezt az “átvert férj, szegény apuka” szerepet. És nem Edinát védem. De elég ha visszanéztek korábbi közös műsorszerepléseket róluk…ahogy beszélt meg viselkedett sokszor Edinával, az nekem nem úgy jött le, hogy olyan mély érzésű lenne…nekem ő nagyon nárcisztikusnak jön le, aki kihasználja, hogy ő tűnik most az áldozatnak sokak szemében. Holott azt ki tudja, hogy éveken át hogy viselkedett otthon, amiért Edina végül a válás miatt döntött.
2022. máj. 5. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem jó neki, hogy nincs már együtt azzel az iszonyat buta, primitív, ostoba hazug féreg nővel.
2022. szept. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!