Szabó András Csuti szerintetek is egy mély érzésű, szerető szívű férfi?
Szia!
Én is láttam azt az interjút, legalább is azt a verziót, amit a YouTube-ra töltött fel maga a Life Tv. Szomorú volt nagyon a videó, én is megsajnáltam.
De mivel nem ismerem őt személyesen, ezért személyes véleményem nincs róla, de a videóban egy jó ember köszön vissza.
Nem az dönti el valakiről, hogy jó ember hogyha sír.. :D
De Csuti valóban ilyen érzelmes férfi.
A nyerő párosban is megmutatkozott ez mikor benne voltak én ott hallottam először róla és nagyon szimpatikus lett. Kevés férfi vállalja fel ennyire nyíltan érzelmeit. Szerintem nagyon szerethető ember.
Inkább úgy mondanám, hogy "látszólag érzelmes". Magánéletében milyen, azt a közeli barátai is családtagjai tudják csak. Lehet tényleg ilyen, és tényleg jó ember, de lehet fordítva is.
Láttam én már pszichopata sorozatgyilkost is meghatódni és hibátlanul eljátszani a szomorú férj szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!