Graholy Dávid miért lett ilyen híres?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, a vörös hajú Facebook-influencerről van szó. Oké, tud zongorázni (bár nagyon régen nem tett fel erről videót), ezen kívül csak azt látni a profilján, hogy kiírja naponta a szokásos szöveget: "Dávidka együtt él 12 gyógyíthatatlan betegséggel, eldobták a vérszerinti szülei, sztrókot kapott stb." Emiatt a napi szöveg miatt már többen is szóltak neki, hogy ne írja ki mindig, de azokat rendre letiltja, mondván senki ne szóljon bele az ő életébe. Plusz rengeteg a hazugság is a profilján, volt amikor egy google-s Semir Gerkhan rajzot töltött fel Facera mondván ő rajzolta, persze jött rá a több száz like 😅 Nem irigykedem rá mielőtt valaki azt hinné, Isten ments. Csak nem értem, hogy mitől lett ez a gyerek ilyen híres, meg úgy általában nem tudom, hogy miért csinálnak sztárt az emberek az ilyenekből. Talán sajnálatból?2022. ápr. 19. 08:35
1/6 anonim válasza:
Annyira híres hogy én még életemben nem hallottam róla 🤣
2/6 A kérdező kommentje:
Gr David néven fut most Facebookon. Keress rá!
2022. ápr. 19. 08:41
3/6 Mojjo válasza:
Rákerestem. Alig akarja megtalálni a FB, nincs összesen még 2 ezer követője sem, szóval rendkívül híres...
4/6 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mitől lenne hírey, életemben nem hallottam még róla. Zongorázni sokan mások is tudnak, ennek nincs hírértéke, annak sem, ha influenzás, nálunk az egész család átesett rajta.
5/6 Shaddark válasza:
Még egy gerilla marketinges kiírás...
6/6 anonim válasza:
nem híres, kevesen ismerik, azok is a barátai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!