Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Graholy Dávid miért lett...

Graholy Dávid miért lett ilyen híres?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná, a vörös hajú Facebook-influencerről van szó. Oké, tud zongorázni (bár nagyon régen nem tett fel erről videót), ezen kívül csak azt látni a profilján, hogy kiírja naponta a szokásos szöveget: "Dávidka együtt él 12 gyógyíthatatlan betegséggel, eldobták a vérszerinti szülei, sztrókot kapott stb." Emiatt a napi szöveg miatt már többen is szóltak neki, hogy ne írja ki mindig, de azokat rendre letiltja, mondván senki ne szóljon bele az ő életébe. Plusz rengeteg a hazugság is a profilján, volt amikor egy google-s Semir Gerkhan rajzot töltött fel Facera mondván ő rajzolta, persze jött rá a több száz like 😅 Nem irigykedem rá mielőtt valaki azt hinné, Isten ments. Csak nem értem, hogy mitől lett ez a gyerek ilyen híres, meg úgy általában nem tudom, hogy miért csinálnak sztárt az emberek az ilyenekből. Talán sajnálatból?

2022. ápr. 19. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira híres hogy én még életemben nem hallottam róla 🤣
2022. ápr. 19. 08:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Gr David néven fut most Facebookon. Keress rá!
2022. ápr. 19. 08:41
 3/6 Mojjo ***** válasza:
100%
Rákerestem. Alig akarja megtalálni a FB, nincs összesen még 2 ezer követője sem, szóval rendkívül híres...
2022. ápr. 19. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Én sem értem, hogy mitől lenne hírey, életemben nem hallottam még róla. Zongorázni sokan mások is tudnak, ennek nincs hírértéke, annak sem, ha influenzás, nálunk az egész család átesett rajta.
2022. ápr. 19. 09:19
 5/6 Shaddark válasza:
41%
Még egy gerilla marketinges kiírás...
2022. ápr. 19. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
nem híres, kevesen ismerik, azok is a barátai
2022. máj. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!