Szilágyi Liliána vajon igazat mond vagy csak kitalálta az egészet?
Csaxólok a lepontozóknak:
hiteltelen = valós alapokat nélkülöző.
Persze már lassan a világon mindenki bántalmazta. Egy nagy kamu hogy a nagymamája a nemi szervét fogdosta, mással nem tudna pénzt keresni. Én már az elejétől mondtam, hogy ez a nő kamuzik, és hogy a nagymamáról ezt mondta, még nagyobb kamuszaga van a kitalált történeteinek.
Pont az ilyen hazug nők miatt meg nem hisznek azoknak a nőknek, akiket valóban bántalmaznak.
4. mi a fene?!
Nekem total unszimpatikus az egesz csaj.
Kigyot-bekat kialt aztan 1 darab bizonyiteka nincs.
Gondolom a kutya se hallott volna rola, ha nem ul fel a metoo vonatra. Csak kicsit megkesett, mert a sok hollywoodi szerepert kuro szineszno mar elegge lejaratta a temat.
A nagyanyja fogdosta? Jah, gondolom 3-5 evesen megfurdette kb.
Nagyapam akkor engem is zaklatott amikor a szaros pelenkabol vakart ki gyerekkent?
Megvolt a lehetősége, hogy törvényes eljárásban bizonyítsa igazát, ő azonban nem élt vele. Nem arról van szó, hogy a bíró elfogult volt az apával, hogy nem volt elegendő bizonyíték, szó sincs erről: ő maga ba**ott elmenni a rendőrségi meghallgatására, ahol az egész nyomozás irányát kijelölhette volna.
Ő azonban pontosan tisztában van azzal, hogy a prolik nem holmi rendőrségi meg bírósági eljárásokat figyelnek, hanem a sz*r bulvárt bújják.
Lejáratta magát, innentől kezdve számomra hiteltelen, irreleváns, amit mond.
Fixen kamu állításai:
- Bántotta az apja
- Az apja és a nagyapja többször összeverekedtek
- a nagyanyja is bántotta Lilliánát.
Most meg azzal jön hogy mind erre 19 tanú van.
Hát én nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!