( Children of Distance ) Horus húgának mi a neve?
Figyelt kérdés
Megakarom keresni de nem tudom a nevét. 19 F2010. szept. 15. 19:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes kutatnod utána, úgysem lehetsz az ismerőse ilyen módon.
Aki abból a célból, hogy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
3/5 anonim válasza:
Hát keresd meg a közösségi oldalakon. Vagy keress rá Horus-ra és nézd meg az ismerőseit vagy nézd meg az igazi nevét és abbol tippelhetsz a huga nevéra. :D
Vagy az a legjobb ha megkérdezd inkább Horustól.
Biztos elmondja xĐ :D
4/5 anonim válasza:
hát ez télleg szar:D olyan apróságokra nem gondoltál h mi van ha 200km-re laktok egymástól vagy csak ha közösségi oldalon akarod megkeresni akkor facen megkeresed horust és több mint valőszínű h az adatlapján ott van a testvéreinél:D:D
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy mar regi kerdes de azert válaszolok. Somogyi Viktória a neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!