Hova tűnt a zelenszkijes magyar csaj?
3as! Megpróbálom minél rövidebben összefoglalni amit én tudok.
Kb egy hónapja megjelent egy mendemonda Redditen(ukrán, magyar), aztán itt is több kérdés volt róla, Facebookon(ukrán, magyar), hogy Zelenszkijnek 2 vagy 3 éve, van egy szeretője, aki egy magyar 27 éves csaj. A csaj valami milliomos faszi lánya, aki üzleti kapcsolatban állt Zelenszkijjel(szélturbina parkokat készítenek). Snowboardozik, és ingázik Budapest és Kijev között kb havonta. Voltak valami lelki illetve drogproblémái ami miatt átmenetileg abbahagyta a sportot, de elvileg jobban van. Egy csomó egymástól független ember állította ezt a sok mindent a csajról, voltak valami képek is, meg egy csomó minden, már követni se tudtam a történéseket. Aztán mindenhonnan eltüntették időről időre az ezzel kapcsolatos kérdéseket. A csaj akkor épp new yorkban volt az instagramja szerint. Valamilyen Villő a neve. Villo_razk volt azt hiszem az instán a neve vagy ilyesmi, és miután kiderült az instagram profil neve, gondolom egy csomóan ráírtak, letörölte magát.
Nem tudom mi az igazság, nem is akarom zaklatni, csak szívesen megnéztem volna a profilját
7es Nem hiszem, hogy elolvasná a leveled...kár a gőzért
Szülei tudják ezt, nem tudod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!