Mi lehet Britney Spearssel? Istenem, nagyon aggódók. Tud valak_i valamit?
2022. márc. 18. 18:06
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsika, de a valakit nem engette kiírni
2022. márc. 18. 18:07
2/6 anonim válasza:
"Minden előzmény nélkül tűnt el a közösségi médiából Britney Spears, aki előtte azért pár pikáns fotót még mutatott magáról. Már két napja, hogy inaktív az Instagram fiókja és mindenki csak találgat, hogy mi történhetett."
Bulvárban most sem kellett csalódni, nem lépett be két napja instagramra, te jó ég... Lehet rájött, hogy azon kívül is van egy világ. :)
3/6 anonim válasza:
Vagy valamelyik rivális leszbi csaj elrabolta és szexrabszolgát csinált belőle.
4/6 anonim válasza:
Él és virul bár az tény hogy 14 évig nem volt a toppon voltak jó zenéi de sajnos lelkileg nem volt a legerősebb ember most ha ránézel az instájára láthatod hogy egy kb 25 éves palija van miközben van vagy 2 15 eves fia hát nem tudom hogy boldog e de nekem nagyon leharcoltnak tűnik. Igazából ő nem hollywoodra született kislány volt még és lelkileg soha nem volt stabil egyszerüen ennyi valakinek nem való a híresség de tény hogy remek énekes és jó lenne ha visszatérne koncertezni
5/6 anonim válasza:
Jaj de jó látni hogy vannak itt még magyar rajongók! Én is nagyon imádom őt, és sajnálom is egyben, mert nagyon nem érdemelte meg a csapásokat amiket kapott az évek során. Jó hír viszont hogy újra terhes, így most biztos nagyon boldog ez miatt. Remélem egyenesbe jön neki a jövőben minden, és jelentkezni fog még sok-sok albummal is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!