Szerintetek melyik a legidétlenebb név a Kardashian-Jenner családban?
Szerintem a Psalm a legrosszabb, alapvetoen en nem gondolom ezeket olyan hu de borzasztonak. A North meg a Stormi nekem peldaul tetszik, siman adnam kulfoldon.
Egyebkent kihagytal parat: True, Mason, Penelope, Reign.
A masik,hogy ezeket nem kell igy legforditgatni, mert igy nyilvan hulyen hangzik. Persze azzal egyet ertek, hogy a North West igy együtt nem szerencses parositas.
De ugyanolyan mint itt peldaul egy Cserepes Virág vagy a többi név, mint a Fahéj meg Sólyom.
Bizony mas is siman adta a Wolf nevet a gyerekenek. Nem olyan fura, mint aminek sokan gondolják.
A masik, hogy ha rakeresel, hogy kardashian kids names memes, garantaltan talalsz mindegyik gyerekről valamit.
Szerintem a Psalm meg a Wolf, de csak mert ronda a hangzásuk.
Amerikában amúgy nem igazán akadnak fent azon, hogy a névnek van valami jelentése, sokan adnak olyan neveket hogy pl Destiny (sors). Nem úgy van mint nálunk hogy felhúzzák a szemöldöküket az ilyeneken. 😀
Amúgy a Mason-nek is van jelentése, Kourtney elmondta, hogy ugyan azt jelenti mint a Kardashian, azaz Kőműves. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!