Hol van Petruska András?
Állítólag kilépett. A honlapján a blogban olvashatsz róla.
Most tervezem elolvasni én is.
Sajnálom. Neki drukkoltam.
Link: www.petruskaandras.hu/
En elolvastam, amit a blogjaban irt es nem ertek egyet vele, de hat az o elete, o dontese volt. Aki a blogjabol akar bovebben ertesulni, ne olvassa tovabb a kommentemet, mert fogok az okokra utalni, hisz ez volt a kerdes itt.
Nem azert valasztottak ot, mert szenzaciot akartak csinalni egy "sarokban ulo luzerbol" az igazi tehetseg helyett (ezt irja o). Nem kellene eldobnia ezt a lehetoseget, hisz ahogy irta is, sok ember megismerte ezaltal es kedvesen erdeklodott. Azzal ervel, hogyha a musorban tovabb menne, nem tudna olyan underground korokbe bekerulni, amelyekbe szeretne, mert mindig a musorral azonositanak. Egyebkent a fo erve, hogy o nem akart bekerulni, csak a baratja kiserete volt.
Azt is irja, hogy amikor enelkelt, fogalma sem volt, hogy a kamera meg veszi, szoval csak ugy "enekelgetesnek" fogta fel...ahhoz kepest siman leverte a mezonyt, akik tenyleg versenyezni mentek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!