Miért töröltek le több kérdést is, ami a G@lik Úr nevű tiktok állatbántalmazóról szól?
Szerintem joga van az embereknek ahhoz, hogy tudjanak az ügyről, mert nagyon fontos a szülőkhöz eljuttatni a TikTok veszélyeit, valamint arra felhívni a figyelmet miért fontos felügyelni milyen tartalmat néznek a gyerekeik.
Ráadásul ha 1 TikTok felhasználó nevet ír bárki a kérdésbe, azzal semmiféle személyi jogot nem sért meg. Nyilvános kinyilatkoztatást tett a személy, a saját arcával és magánszemélyi nevével, szóval még akár a polgári nevére is lehetne hivatkozni, de a kérdésekben ezt nem is tették meg.
Nem értem miért törlik innen mégis a kérdéseket.
Ez nem a nézettségről szól ezen a ponton, az egész internet megutálta a tagot és várhatóan rendőrségi ügy lesz belőle.
Röviden az történt, hogy kikerült róla két videó (amiről bebizonyosodott, hogy valóban ő van rajta, utólag elismerte) miközben 1-1 apró madarat lekötözött és maszturbált rájuk. A videó végén elélvezett rájuk, majd végzett velük. Ez robbantotta ki a hatalmas botrányt, majd előkerültek más tanuk is, és olyan információk is, amik ugyancsak igaznak kezdenek tűnni, miszerint ugyanezt macskával és kutyával is elkövette.
Állatok szexuális bántalmazása, állatkínzás és állatok meggyilkolása a botrány alapja, ezt olvasni a neten
Meg is ölte őket a rohadék? 😟
Egyet láttam, ott nem láttam hogy a végén megölte volna, de így is elég volt hogy a gyökér rituális kivégzéséről fantáziáljak. Remélem hogy nagyon megüti a bokáját az összes lehetséges módon.
Sajnos igen, a videó forrása elmondta, hogy utána már nem hagyta életben őket, borzasztó
Jogos erre nem is gondoltam, linkelgetni már abszolút nem kellene a videót, bár akkor meg elég lenne azokat a kommenteket törölni. Azt hiszem amúgyis tilos linket tenni hozzászólásban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!