Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek a "Palikék...

Mi a véleményetek a "Palikék világa by Manna" YouTube csatornáról?

Figyelt kérdés

Én amondó vagyok, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Palik anno jó sportkommentátor volt, bár a 2000-es években egyre jobban beleszart az egészbe, már engem is nagyon bosszantott.

Nemrég elindította a YouTube-csatornáját. Eleinte semmit sem lehetett tudni arról, mi lesz a csatorna témája, szerintem ő maga sem tudta, csak hát manapság trendi meg fancy videózni. Végül jobb nem jutott az eszébe, így hát elkezdett celebekkel kvaterkázni.

Ami érdekes, hogy a kommentek 99%-a ultrapozitív még az olyan celebeknél is, mint Tóth Gabi, aki azért híresen megosztó figura (sőt, én igazából nem is emlékszem, hogy másutt valaha is olvastam volna bármi pozitívat róla). Bár elég "komoly" stábbal dolgozik, nyilván arra is van ember, hogy gyomlálja a kommentszekciót, ezért is "Palikék" (szerintem maga Palik a dumáláson kívül mást nem csinál).

2022. márc. 4. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most ez a divat, mindenki ezt csinálja. Mára már a tévések is látják, hogy lineáris televíziózás haldoklik, abban nincs jövő. Viszont minél később szállsz be egy hype-ba, annál jobban kimaradsz és elhalásszák a nézőket is előled. Ha Palik ezt csinálja, ő is csak egy n+1-edik ilyen ember a sorban, se több, se kevesebb.

A 2020-as évek nagy hype-ja most a (videó)podcast, ami annyiban jó, hogy legalább nem a trash-t nyomják.

2022. márc. 4. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nos az a bizonyos suszter nem csak sportriporter volt, sőt ha azt nézzük az utóbbi években is inkább műsorvezető, sem mint kommentátor volt, persze kevés a különbség a kettő között! Az hogy pedig ezt csinálja szerintem egyáltalán nem probléma! Inkább legyen még 10 ember, aki ismertségégéből csinál egy korrekt (fontos szó) csatornát, mint 100, aki trash és megborítja az elméjét nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is! Akár hogy is, üzenetet törölni nem szoktak szerintem, sőt még alkalmanként olvassák is őket, minden esetre az, hogy kihez hogyan viszonyul a közönség viszonylag sok dologtól függ nyilván és azt se felejtsük el, hogy hihetetlen mennyiségben terjed a trash média is, ami például olyan embereket tép cafatokra olykor a semmi miatt, mint Tóth Gabi! Laci személyében pedig valljuk be éppen ez a csalogató bárki számára, hogy normális, nem bulvárkodós kifúrós, hanem a régi iskola szerint egy normális, kultúrált beszélgetést próbál folytatni minden egyes személlyel, akik listája valóban elég széles, vagy megkérdőjelezhető! Nyilván valóan ez egy cél is náluk, egy részt ők is ismerkednek, másrészt esetlegesen a középkor körüli emberek, akik Lacit korábbról ismerik, azok ismerkedhetnek új arcokkal, vagy épp régi ismerősökkel! Persze én nekem is volt olyan vendég, akinél nagyot néztem, mondván: "Na, te itt is itt vagy?!", de ezt nem róvom fel negatívumnak, véleményem nem változik! Elvégre egy például egy sorozatot sem fejezünk be, csak mert 1-2 rész gyengébb!
2022. márc. 4. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem nézni, szerintem Laci és a másik srác jókat tud mondani meg kérdezni. Viszont az a nő ott harmadik műsorvezetőként szerintem teljesen indokolatlan, semmi értelmeset nem tesz hozzá a műsorhoz és most még igyekeztem finoman fogalmazni
2022. márc. 5. 13:10
 4/4 elistvan ***** válasza:
Teljesen korrekt kis beszélgetős műsor. A műsorvezető nő valóban csak biodíszlet.
2022. nov. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!