Mi a véleményetek a "Palikék világa by Manna" YouTube csatornáról?
Én amondó vagyok, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Palik anno jó sportkommentátor volt, bár a 2000-es években egyre jobban beleszart az egészbe, már engem is nagyon bosszantott.
Nemrég elindította a YouTube-csatornáját. Eleinte semmit sem lehetett tudni arról, mi lesz a csatorna témája, szerintem ő maga sem tudta, csak hát manapság trendi meg fancy videózni. Végül jobb nem jutott az eszébe, így hát elkezdett celebekkel kvaterkázni.
Ami érdekes, hogy a kommentek 99%-a ultrapozitív még az olyan celebeknél is, mint Tóth Gabi, aki azért híresen megosztó figura (sőt, én igazából nem is emlékszem, hogy másutt valaha is olvastam volna bármi pozitívat róla). Bár elég "komoly" stábbal dolgozik, nyilván arra is van ember, hogy gyomlálja a kommentszekciót, ezért is "Palikék" (szerintem maga Palik a dumáláson kívül mást nem csinál).
Most ez a divat, mindenki ezt csinálja. Mára már a tévések is látják, hogy lineáris televíziózás haldoklik, abban nincs jövő. Viszont minél később szállsz be egy hype-ba, annál jobban kimaradsz és elhalásszák a nézőket is előled. Ha Palik ezt csinálja, ő is csak egy n+1-edik ilyen ember a sorban, se több, se kevesebb.
A 2020-as évek nagy hype-ja most a (videó)podcast, ami annyiban jó, hogy legalább nem a trash-t nyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!