Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mitől követik ki annyian...

Mitől követik ki annyian Gálik Bálintot???

Figyelt kérdés
Pár napja 519 ezer követője volt még ma délben már 510 ezer, 10 perce 505.0 ezer, 2 perce 504.9 ezer, percenként 100 ember követi ki. Mitől van ez hogy ilyen gyorsan követik ki ezrek???

#galikbalint
2022. márc. 2. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki volt a feltöltő és ezt hol állította? 😱 lemaradtam. Nekem amugy sosem volt szimpatikus, a videói is inkább idegesítőek mint sem viccesek
2022. márc. 4. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az zavaros, hogyan került hozzá, de egy régi barátján keresztül szivárgott ki, akivel összevesztek. Azóta be is ismerte, mostmár nem állításról van szó, hanem tényekről. Ezen a pontos jelenteni kellene mindenkinek a TikTok felé ezt, hogy töröljék ezt a beteg állatot...
2022. márc. 4. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Egy közösségi oldal sem fogja törölni a tagjait azért, amit nem az oldalon követett el. Az ő feladatuk és jogkörük a saját felületükig terjed, és azt tudják eltávolítani vagy tiltani, ami az ő felhasználási feltételeiket sérti. Nem is értem ezt a jelentési hullámot (biztos a cancel kultúra hozadéka, hogy a föld színéről is el kell tüntetni azt, akire a népharag vetül), hogy ha semmi olyan tartalma nincs fent az oldalakon ami problémás lenne, mégis mi alapján tiltaná az ilyeneket egy oldal. Még csak valid jelentést sem lehet leadni.
2022. márc. 5. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Cancel kultúra? Ez úgy hangzik mintha te magad is elkövető lennél és relativizalnal.

Minden platform célja hogy a felhasználói biztonságban legyenek. Egy ilyen emberrel nem éppen gazdasági siker reklámozni egy platformot.

Bűnt követett el, vállalnia kell a következményeket.

Az, hogy gúnyt űz az ukrán haborubol és menekültekbol, az hogy hazug állításokat tesz hogy ezzel védje magát ugyancsak nem vetít jó fényt az oldalra.

2022. márc. 5. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten róla beszéltem, hanem egy jelenségről. Ha valakivel/valamivel problémája van az embereknek, akkor valamiért az egész történelemből ki akarják törölni az emlékezetét, visszamenőlegesen olyan dolgokat is, aminek nincs köze az elkövetett dologhoz.

Egy rendőr rátérdelt egy bűnöző nyakára elfogás közben, ami egy standard eljárás. A bűnöző ebbe belehalt, és az ebből kitört zavargások hatására egy rakás rendőrös sorozatot vagy levettek műsorról, vagy átírták a forgatókönyveket, vagy kaszáltak egy 30+ éve futó műsort csak amiatt, mert a népharag célpontja épp a rendőrség volt, és mindenkiben vigyázzban áll még a szar is, nehogy olyat mondjon vagy csináljon, amiért őt is beszüntetik.

És most konkrétan: amit ez az ember csinált, megbocsáthatatlan és elítélendő dolog, és jogos az elfordulás tőle. De nem tiltathatod ki őt az internetről olyan dologért, amit az adott felület szabályai szerint nem sértett meg. Pedig a neten most pont az történik, hogy valamit elkövetett a magánéletében ami nyilvánosságra került, és azért mindenki az összes létező oldalon elkezdi tömegesen jelentgetni, majd felháborodik, hogy mi az hogy nem tiltja le őt senki. Ha nincs miért, nyilván nem is fogják.

2022. márc. 5. 12:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem mire gondolsz, valóban az a része túlkapás, hogyha egy adott személytől teljesen független dologra ül ki a tettei hatása, bár valójában az, hogy elrettentő ereje kell lennie a fellépésnek és következményeknek szerintem jogos. Csak éppen ez a következmény a szűk érintetteket kell, hogy befolyásolja.

Az, hogy a nyakán térdeltek és ezzel megöltek egy embert a kiképzés és a cselekményeik következet nélkülisége miatt történt. Tehát büntetni kell őt, és át kell alakítani a kiképzést és a járörök jogait. Sorozatot természetesen nem kell büntetni.

Viszont miért van az, hogyha 1 iskolás az iskolán kívül valakit megver, akkor eltanácsolják azonnal az intézményből? Azért, mert az ő tette és személye az iskolát minősíti. Ugyanez az interneten is igaz. Azzal, ha tudatosan futtat egy platform egy ismert bűnözőt, és ezzel teret és hatalmat ad neki további elkövetésekre, már erősen megkérdőjelezhető a platform beálítottsága. Ezért szeretnék sokan szerintem most, hogy erős követkeménye legyen a dolognak, mert lássuk be börtön nem túl valószínű, tehát következmények nélkül visszatérhet és élheti ki az aberrált vágyait, aztán ki tudja mi lesz a következő lépés. Elkaptak állatkínzással és semmi bajom nem lett? Nyomás, most az engem követő kislányokkal mehet ugyanez, és aztán arra kapja a fejét a nyilvánosság fel, hogy 12-14 éves kislányokkal erőszakoskodik például.

Ezért én is támogatom, hogy magjában kellene elfolytani ezt a dolgot, és a TikToknak is érdemes lenne állást foglalni az ügyben, és ezzel szimpátiát kelteni az emberekben és nyugtatni a szülőket. Enélkül csak annyit látni, hogy hoppá, beteg emberek rohangálnak, és mikor lebuknak akkor is marad minden.

2022. márc. 5. 14:13
 17/17 anonim válasza:
100%

Alapvető lenne hogy nem adunk teret a bűnözőknek, ezért is kérik sok poszt betöltéséhez a büntetlen előéletet. Ezért vannak eltiltva a bűnözők is a közügyektől.

De most komolyan, te engednéd hogy a gyereked ilyen embert kövessen a médiában? És a következő mi lesz, gyerekeket is kihasznál? Mert sajnos annyi esze nincs hogy legalább elsunnyogna mint az eddigi influenszerek akikről kiderült ilyesmi, hanem még neki áll feljebb. Ne lehessen már közszereplő akiről ilyenek derülnek ki. Pont ezért van a börtön is, jogunk van kilökni magunk közül a beteg embereket.

2022. márc. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!