Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Rubint Rékáék valóban mindig...

Rubint Rékáék valóban mindig ilyen minősíthetetlenül viselkednek a szállodákban?

Figyelt kérdés

Én kedvelem Rékát. Ma olvastam megdöbbenten a szálloda facebook oldalán, ahol tartották az alakreform tábort, hogy tegnap hajnal 3-kor is őrjöngtek meg az asztalon táncoltak. Illetve valaki kifotózott egy korábbi kommentet, hogy egy másik szállodában is ugyanezt csinálták és ott meg ürüléket hagytak maguk után, illetve Rékát a detoxba kellett vinni.

Én eddig úgy láttam, hogy amiket mutat, azok jó hangulatú esték. Ez ha igaz, akkor óriási csalódás sok ember számára. :( Vagy csak le akarják járatni őket?

2022. febr. 20. 17:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én nem követtem őket ennyire, úgyhogy meg vagyok lepődve. A tornákat néztem, illetve néha Réka instás tartalmait. Ott mindig kedves volt. De nem vagyok egy nagy instás.

Köszönöm a válaszokat. Elég is volt ennyi infó róluk. :(

2022. febr. 22. 07:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Ma nyilatkozott Réka a Balázsék reggeli műsorban. Azt mondja túl lett lihegve ez az egész és egy jó buli volt. Balázsék is egyetértettek vele. Szerintük legalább vittek egy kis életet a szállodába Rékáék, és nem kell ezt felfújni.

Érdekes. Mondjuk aki pihenni megy egy szállodába, az nem biztos, hogy ezt akarja hajnalban hallgatni.

Nem tudni mi az igazság.

2022. febr. 23. 09:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Réka maga töltötte fel a közösségi oldalaira az egész bulit, és ami hajnalban ott ment, az egy négycsillagos szállodában vállalhatatlan viselkedés. Mondjuk, akit a disznók közül hozott ki Norbi, attól ne is várjunk mást...
2022. febr. 23. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt írják, a kemény mag (kb. 20 bulizós) hajnalban orditozott és meztelenen rohangált a folyosón. Aztán a hallban a Réka vezetésével úgy orditottak, mint a fába szorult féreg, közben a hangfal más zenét üvöltött. És Rékával az élen a kárpitos bútorokon ugráltak, mint a majmok, de cipőben! EZ orgia és nem bulizás volt.
2022. febr. 23. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

De nem értem,miért hír

Mindenhol ezt csinálják.

Az egyik táborozó meg valmi ottank fejes felesege eleve

2022. febr. 23. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol ezt csinálják? Vagy 8 éve? Elég szégyen, hogy csak most lepleződtek le.
2022. febr. 23. 21:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen? Lelepleződés??

Meg kell nézni fb oldalaikat, árulkodnak a képek évek óta...annak Szégyen, aki ezt se veszi észre ÉS velük tartanak, imádják őt

2022. febr. 23. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintük legalább vittek egy kis életet a szállodába Rékáék, és nem kell ezt felfújni."

Vegulis, ha a zuhanyzotalcat wcnek használni ezt jelenti, akkor minden bizonnyal vittek eletet jopar szállodába🤣

Tele ilyen sztorikkal mas forum is, tobb szallodai dolgozo is beszamolt arrol, mit hagy maga utan Reka, es mikent viselkedik.. Undorito.

2022. febr. 24. 04:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vesznek maguknak Rékáék egy szétverhető szállodát? Csak egy-két ilyen buli után ujjá kellene épiteni! A hangoskodást pedig a pusztában gyakorolják.
2022. febr. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!