Mi a véleményetek erről a Youtube-videósról?
A videókon látható hölgyet Isabel Paige-nek hívják, 23 éves, az egyetemet abbahagyta, és jógaoktatóként dolgozott egy darabig Ázsiában.
Nos, a lényeg hogy egy ideje a hölgy elvonult egy távoli hegyvidéki házba, azt hiszem hogy teljesen egyedül, öneállótéként él, és erről készít videókat.
Elképesztően jól átjön az egésznek a hangulata, nos róla van szó:
Nos, ez így nagyon jól fest és nagyon jónak tűnik, milyen jó lehet így élni, de miután ezt elolvastam, jó nagy csalódás ért engem is ezzel kapcsolatban: [link]
Tehát akkor nem minden olyan, ahogy a videókon látható... De a lényeg átjön.
Bár jobban belegondolva, szerintem unalmas lehet ez az életforma. Emlékszem nekem is volt egyszer egy ilyen időszakom, amikor elegem lett mindenből, kerestem egy szép távol eső helyet, felültem a repülőre, elvonultam, nem volt senki, csak a természet, és hát már a harmadik napon baromira untam az egészet.
Nektek mi a véleményetek erről az életmódról?
Örülök, hogy ő csinálja, mert ha nekem kellene, egy hónap után találnák meg a 3 hetes hullámat valahol a hegyen.
Vidékről származom, vakarózom az önellátó hülyéskedéstől. Nincs az az isten, hogy én még egyszer valaha akár csak fűnyírásra hajlandó legyek. Inkább kifizetem.
Ha elolvasod azt a blogot, illetve ott a kommenteket is, akkor rájöhetsz, hogy ez egy színjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!