Aggódótok Aurelio Caversaccio miatt ?
Figyelt kérdés
Hogy fogja kibírni a börtönt?2022. febr. 18. 21:14
11/24 anonim válasza:
Én küldök neki egy puszcsyt. 😘😘
12/24 anonim válasza:
Én ma nagyon pozitív/jófej emberke vagyok. Add át neki ölelésem. 😊 Szeretek mindenkit. ❤️
13/24 anonim válasza:
Van elég aggodnivalo a családban, de irigyellek, hogy neked nincs, ws ezt idegenek töltik ki
14/24 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül került oda, akkor meg nagyon helyes hogy lecsukják. Nem fogom sajnálni jobban csak azért mert tévés celeb (állítólag, én soha a nevét se hallottam még, de ha te mondod, biztos az, a celebek 90%át nem ismerem mert nem érdekelnek).
15/24 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 18. 21:42
16/24 anonim válasza:
Helikopter kapitány? Nehogy odabent vele helikopterezzenek. Az ilyen nyálas kis kotonszökevényeket szeretik ám odabent. 😂
17/24 anonim válasza:
11-12 vagyok: Én nem kívánok neki semmi rosszat. Remélem, boldogulni fog az életben és megtalálja a lelki békét és szeretetet. Ölelés neki. 🤗
Üdvözlettel: A hippi srác ☮️☮️
18/24 anonim válasza:
Annyira érdekel, hogy rá kellett keressek a nevére hogy ki is ez pontosan. Szóval nem.
19/24 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 18. 23:52
20/24 anonim válasza:
#10:
Hűha, ha nem mondod, hülyén halunk meg. -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!