Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hajdú Péter csak azért hívta...

Hajdú Péter csak azért hívta meg Magyarországra Santiago Segura-t (Torrente) hogy ezzel is bele rúgjon egyet Puzsérba?

Figyelt kérdés

Asszem egyszer talán valami rádióműsorába mondta Puzsér hogy neki nagy álma lenne Magyarországra meghívni és meginterjúvolni Santiago Segurát. Aztán érdekes mód valahogy ez Hajdú Péter csinálta meg.

Viszont szerintem magától egy Hajdú P.-nek az életbe eszébe nem jutott volna, hogy ő meghívja a műsorába Santiago Segura-t.

Lehet hogy az egész tényleg csak arról szólt neki, hogy Puzsérnak oda szúrjon egyet?

2022. febr. 12. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
Kit érdekel ez a két celeb?!
2022. febr. 12. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Engem, aki feltette a kérdést.
2022. febr. 12. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Torrente rajongóként szomorú voltam, hogy nem Puzsér csinálja a riportot. Amúgy végtelenül érdektelen és egyben érdemtelen beszélgetés lett, Robi még akkor is többet hozott volna ki belőle ha félrészegen egy átbulizott éjszaka után ül le beszélgetni Segura-val.

Nem gondolom, hogy ez tudatos lett volna, egyszerűen meglovagolták az akkor népszerű dolgokat.

2022. febr. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!