Kempf Zozo 😍 Vélemények? Mit gondoltok róla? 🧡
Figyelt kérdés
Én már majdnem 2 éve ismerem, annó láttam legelőször az exatlonban, és azóta egyszerűen imádom, a mostani évadban is neki szurkolok, alig várom, hogy ő következzen a pályán, szerintem nagyon ügyes na meg iszonyú helyes!! ^^2022. febr. 1. 15:36
2/8 anonim válasza:
Olyan ügyes, hogy alig tud nyerni. A Mexikóiak ellen is elvesztette mindegyik futamát, pedig még csak nem is a Mexikóiak legjobbjai ellen játszottak. De cserébe legalább nagyképű. Kezet foghat az Izácskával. Folyamatosan a kihívókkal vannak elfoglalva, ahelyett, hogy a saját teljesítményükkel foglalkoznának.
3/8 anonim válasza:
Tudnám mit lehet szeretni azon a gyökér gyereken...
4/8 anonim válasza:
Nagyképű idióta a hülye mutogatásaival.
A Dancing-ben végig unottan táncolt. Kb szrt az egészre. Akkor láttam, hogy a pénzért bàrmibe belekezd... De akkor vinné végig becsületesen.
5/8 anonim válasza:
Én yutuberként ismertem meg anno azóta követem, szeretem munkásságát. Tehetséges, jóképű srác szerintem is. Hajrá ZoZo. ❤️🤙
7/8 anonim válasza:
Esztergályos Patrik podcast-jében a többiek mesélték, hogy ameddig a kamera veszi Zozo-t, addig produkálja magát, laza, mosolyog,stb. Amint nem veszi, unottá és flegmává válik, pofákat vág.
Nem csodálkozom...Teljesen lejön a képernyőről, mennyire őszintétlen.
Tini lányoknak elhiszem, hogy helyes,jól néz ki és lazának tűnik, de 25 feletti nőként nagyon átlátszó, amit művel. Az egyik legunszimpatikusabb karakter.
8/8 anonim válasza:
Egy túl hypeolt gyökér. Nagyképű és flegma. A bmx táborja meg csak a pénzről szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!