Cristiano Ronaldo párjának nem lehetett ijesztő, hogy ennyi gyermeket kell nevelni?
Most nézem a netflixes sorozatot, ami róla szól. Én hasonló korú vagyok, de ezt elképzelni sem tudnám, hogy egyik hétről a másikra hirtelen anya lennék, ráadásul nem is egy hanem rögtön 3 kicsié.
Megértem, hogy szeretik egymást, nyilván az, hogy bármit megvehet, megtehet az egy nagyon nagy könnyebbség. De pont ha ilyen helyzetben lennék, nem vágynék arra, hogy 3 picire vigyázzak.
Jelenlegi helyzetemben sem akarok még gyereket, fiatal is vagyok hozzá szerintem még, lehet csak ezért furcsa nekem. :)
Vagy nektek nem lenne az?
"Megértem, hogy szeretik egymást"
Bocsánat, de ezen hangosan felnevettem. Biztos azért cserélgeti Ronaldo a barátnőit évente mert minddel halálosan szerelmesek egymásba. Meg fordítva is biztos nem az eurómilliárdokat tartalmazó bankszámla meg a világhírnév az ami odavonzza a nőket, hanem csak és kizárólag Cristiano belső tulajdonságai... :D
Gondolod o kel a kicsikhez hajnal 2-kor?
Vagy o csinal reggeli-ebed-vacsorat?
Valoszinuleg bevasarolni se o vasarol be.
De takaritania se kell.
Szornyen ijeszto lehet igy gyereket nevelni, hogy semmi felelosseg nincs a nyakadban mikozben a vilag osszes penze a kezedben.
Az a baj ezzel a sorozattal, hogy róla szól, de nem a teljes valóságot adja vissza, meg van rendezve az egész. Ne gondold, hogy ő egy szuperanyu, 28 évesen, aki teljesen egymaga foglalkozik egy lassan 12 éves kamasz fiúval, három 5 évessel, (akik egyébként a sorozat alapján eléggé hisztériásak is, persze tudom, gyerekek, de sok tud ez lenni hamar), illetve nemsokára majd két újszülött babával.
6 gyerek, baromi sok.
A nagy, mindent elsöprő szerelemről meg annyit, hogy bár biztos szeretik egymást, de Ronaldo kihúzta a csajt a nyomorból. Könnyű villogni egy Netflixes sorozatban, hogy magángéppel utazom, ide megyek, oda megyek, csak ez nem a csaj sikere. Nem lehet rá felnézni azért, mert jómódban él a gazdag párjának köszönhetően. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!